Pomoc w doborze samochodu

05 Wrz 2010, 13:29

Witam ostatnio gościu skasował mi mój samochód peugoeta 306 :(.. teraz muszę kupić sobie nowe autko myślę że budżet będę miał gdzieś 4500 tyś. I proszę was o pomoc chciałbym samochód aby był w to dissel tzn samochód który ma dobry silnik w disselu i żeby w nim właśnie mało palił potem żeby miał blachy ocynkowane tzn takie które nie gnija wogóle żeby był w hatchbacku. No i to chyba na tyle z góry dzięki za odpowiedzi.
daniel01
Nowicjusz

Miejscowość: Bytom

05 Wrz 2010, 14:26

Za tą kase to Punto ma blachę w ocynku.
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

05 Wrz 2010, 14:37

mazda 323c-może uda Ci się wyrwać za 4500zł
shorty1988
Początkujący

Miejscowość: Rawicz
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BMW e46 320td 150KM 2002r

05 Wrz 2010, 15:59

Punto w dieslu za te pieniądze może być ciężko dostać w db stanie i 323C podobnie.Ogólnie za te pieniądze może być ciężko o taki samochód bo większość aut będzie już wiekowa i w większości będą problemy z blachą.Auta które przychodzą mi na myśl to Audi 80 B3,Audi 100,VW Golf II,VW Passat B3.
zobacz na te:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ewentualnie jeszcze Golf III z początkowych lat produkcji
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Wrz 2010, 21:05

No patrzałem za tym punto nic nie ma. Mazdy nie widziałem wogule te audi są stare mi chodzi właśnie o autko gdzieś tak 95 coś takiego może i wyżej
daniel01
Nowicjusz

07 Wrz 2010, 22:14

Witam chcę zmienić auto na seata toledo lub VW borę rocznik gdzieś 2004 w 1.9 TDI 130KM tylko przy tej mocy będzie już silnik na pompo-wtryskach a słyszałem ze nie którzy nie chwalą tych silników na pompo-wtryskach proszę o jakaś podpowiedz i z góry dziękuje Pozdrawiam.
bastek27
Nowicjusz

Miejscowość: malopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...

08 Wrz 2010, 15:14

daniel01 napisał(a):No patrzałem za tym punto nic nie ma. Mazdy nie widziałem wogule te audi są stare mi chodzi właśnie o autko gdzieś tak 95 coś takiego może i wyżej

Każdy by tak chciał. Czyli zakładasz z góry, że auto powyżej 95 będzie w lepszym stanie niż te starsze?
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

08 Wrz 2010, 21:31

Nie nie. Ale mi też chodzi aby to był hatchback.. A tu są same sedany prawie. A ford fiesta co o nim myślicie ?
daniel01
Nowicjusz