Jakie auto do 100000zl

24 Mar 2008, 13:37

przecież chryslery są strasznie awaryjne a np. vw phaeton to zupełnie co innego chrysler przy nim może sie schować :lol:
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

25 Mar 2008, 16:39

Bież Audice;] Piekny samochód dobre osiągi czego chcieć więcej;]

Co do 300C

Ogromny amerykański samochód i podobno dużo pali.

Co do wyglądu m isie niepodoba ale o gustach sie nieduskutuje;]

Jak dla mnie okropne detale np: klamki w środku albo podsufitka tam gdzie jest lusterko zawsze wie jest niczym usztywnione i wygina sie na wszystkie strony i oczywiście amerykański styl produkowania samochodów czyli po jakimś czasie zacznie Ci wszystko skrzypieć;]

Ja jestem jesli chodzi o 300C na NIE
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

25 Mar 2008, 16:56

obejrzalem 300C to jest masakra jakas. jesli chodzi o wyglad z zewnatrz mnie sie podoba...ale w srodku to jest strsznie tandetny.Zobaczylem VW S klase A8 i BMW 7 z tych wszystkich wygrywa VW, ale zainpspirowalo mnie nowe BMW 3 cupe pieknie wyglada i jest cudne w srodku...musze to wszytsko przemyslec.pozdrawiam
model
Nowicjusz

25 Mar 2008, 21:33

Wiesz jeśli wybiezesz Phaetona to bedziesz miał duża, solidną limuzyne, a BMW 3 mimo, ze jest zaliczany do klasy D jest mały;] Ale ma świetne silniki.. Wybó nalezy do Ciebie co chcesz mieć
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Mar 2008, 21:54

Co do solidnej limuzyny, zamiast 3 lepiej wziąć 5. Za te pieniądze tę nówkę na pewno znajdzie..
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

26 Mar 2008, 19:30

Bmw 3 to mały samochód . 5 to taki średniak w miare miejsca ma ale 7 to co innego polecam :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Lancer Evolution - historia
    Lancer Evolution, często określany po prostu jako Evo, to ponad 23 lata pięknej historii mocarnego sedana zbudowanego na bazie modelu Lancer. Na przestrzeni lat powstało dziesięć generacji tego auta, a jego żywot zwieńczyła ...
    TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach
    Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...

26 Mar 2008, 20:00

Ale 7 są strasznie brzydkie :) 5 z zachodzącymi lampami jest dużo dużo piękniejsza...
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Mar 2008, 20:03

Nie jest ani ładne ani brzydkie kwestia gustu kolego Brayann :D
Wiem że ty jesteś synem Mercedesa :D :lol:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

26 Mar 2008, 22:19

Teraz odstawmy Mercedes na bok :)

A co do 5 czy 7 racja zależy od gustu. Ale kolega (podał) że bardziej 7 więc odstępuje od swojego typu :) 7 na pewno większa, bardziej praktyczna...jeśli dla rodziny to pasuje w zupełności..
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Mar 2008, 14:07

Panowie podjolem decyzje Biore VW. Jeszcze go nie kupilem ale zamierzam to zrobic w poniedzialek.Obejrzalem go powierzchownie gadalem z gosciem jzedzilem nim. Wydaje mi sie ze jest wszystko OK. Oczywisie zamierzam sprawdzic go dokladniej w serwisie lub z zaufanym mechanikiem, ale jesli koledzy wiedza to prosze o rade. Na co szczegolnie w tym VW zwrocic uwage? jak sprawuje sie pneutayczne zawiezenie w tym samochodzie jesli chodzi o usterki? Co sie psuje? zamieszczam link do tego sam. [link do oferty na Allegro wygasł]

dziekuje za wszystkie rady i wypowiedzi.Pozdrawiam
model
Nowicjusz

27 Mar 2008, 15:05

jak taki samochód to lepiej do ASO.Za 200-300 go pod komputer podepną,masz świetny spokój.
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

27 Mar 2008, 15:09

Raczej sie niepsuje bo to nie Francuz ale częsci drogie;]

Autko piękne:D Gratuluję wyboru
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Mar 2008, 15:37

Jak wyglada sprawa tego zawieszenia, serwis itp. na co sie patrzy jak ocenic zuzycie i jak z awaryjnoascia na polskich drogach??
model
Nowicjusz