Bież Audice;] Piekny samochód dobre osiągi czego chcieć więcej;]
Co do 300C
Ogromny amerykański samochód i podobno dużo pali.
Co do wyglądu m isie niepodoba ale o gustach sie nieduskutuje;]
Jak dla mnie okropne detale np: klamki w środku albo podsufitka tam gdzie jest lusterko zawsze wie jest niczym usztywnione i wygina sie na wszystkie strony i oczywiście amerykański styl produkowania samochodów czyli po jakimś czasie zacznie Ci wszystko skrzypieć;]
obejrzalem 300C to jest masakra jakas. jesli chodzi o wyglad z zewnatrz mnie sie podoba...ale w srodku to jest strsznie tandetny.Zobaczylem VW S klase A8 i BMW 7 z tych wszystkich wygrywa VW, ale zainpspirowalo mnie nowe BMW 3 cupe pieknie wyglada i jest cudne w srodku...musze to wszytsko przemyslec.pozdrawiam
Wiesz jeśli wybiezesz Phaetona to bedziesz miał duża, solidną limuzyne, a BMW 3 mimo, ze jest zaliczany do klasy D jest mały;] Ale ma świetne silniki.. Wybó nalezy do Ciebie co chcesz mieć
Mitsubishi Lancer Evolution - historia Lancer Evolution, często określany po prostu jako Evo, to ponad 23 lata pięknej historii mocarnego sedana zbudowanego na bazie modelu Lancer. Na przestrzeni lat powstało dziesięć generacji tego auta, a jego żywot zwieńczyła ...
TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...
A co do 5 czy 7 racja zależy od gustu. Ale kolega (podał) że bardziej 7 więc odstępuje od swojego typu 7 na pewno większa, bardziej praktyczna...jeśli dla rodziny to pasuje w zupełności..
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Panowie podjolem decyzje Biore VW. Jeszcze go nie kupilem ale zamierzam to zrobic w poniedzialek.Obejrzalem go powierzchownie gadalem z gosciem jzedzilem nim. Wydaje mi sie ze jest wszystko OK. Oczywisie zamierzam sprawdzic go dokladniej w serwisie lub z zaufanym mechanikiem, ale jesli koledzy wiedza to prosze o rade. Na co szczegolnie w tym VW zwrocic uwage? jak sprawuje sie pneutayczne zawiezenie w tym samochodzie jesli chodzi o usterki? Co sie psuje? zamieszczam link do tego sam. [link do oferty na Allegro wygasł]
dziekuje za wszystkie rady i wypowiedzi.Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.