Witam mam zamiar kupić samochód do 12k chodzi mi o samochód z gazem. Zastanawiam się nad Toyotą Corollą E12 1.6 110 KM, Seata toledo lub leon? Które według was było by najbardziej odpowiednie lub może jakiś inny model?
Jazda nocą - czy to dobry pomysł? Korki i wysokie temperatury są bardzo męczące i stresujące, więc część kierowców decyduje się w okresie letnim na jazdę nocą. Jednak gdy unikamy jednych uciążliwości podróżowania, niestety mogą pojawiać się ...
Udana pod jakim względem? to nie jest żadna złośliwość tylko ciekawość. http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/fiat/stilo-2002/ trafnie podsumowali bo tam tylko funkcjonalność i przestronność wnętrza zasługuje na pochwałę.
Własnie zastanawiałem się nad Seatami tylko jak już coś do Toledo z silnikiem 2,3 V5 bo inne silniki benzynowe chodzi mi o 1,6 według mnie są za słabe do tego samochodu tak samo jest z leonem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.