JAKIE AUTO DO 1500 EURO?

22 Mar 2008, 22:23

Witajcie

myśle o Golfie 3 1.6 lub Hyundai Accent 1.3:)

co o tym sądzicię?

może jakieś inne propozycje.
Barszczu
Nowicjusz

23 Mar 2008, 09:14

Mercedes W 124 w dieslu bedzie starszy ale komfort inny i klasa zupełnie inna.Polecam
model
Nowicjusz

23 Mar 2008, 13:02

Dokładnie. Jeśli większy, to tylko 123 lub ewentualnie 124. Komfort I klasa. Samochód stary, ale bezawaryjny.

Jak mniejsza klasa to Golf to dobry pomysł. Tylko uważaj przy zakupie. Te auta są często "samochodami testowymi" dla wielu młodych..a wiadomo, co młodzi robią z samochodami..(oczywiście nie wszyscy)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

24 Mar 2008, 13:08

No Twoim miejsu tylko i wyłącznie Golf. Tylko sprawdzaj każdego którym będziesz zainteresowany dokładnie bo idzie niestety wpaść na dosyć mocno dojechanego.

Słyszałem że warto sprawdzić przeguby bo są często wybite. Tylko uważaj bo często ludzie zmieniają lewy sprawy i wtedy przy jeździe w przód nie słychać żeby pukał ale zaś jak ruszymy w tył to idzie wychwycić jeśli są wybite. Mam kumpla mechanika, który robi takie eksperymenty :lol:
pawelec
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

24 Mar 2008, 13:28

ja wzialbym jak koledzy wyżej napisali mercedesa w124 najlepiej 190d najbardziej niezawodne auto na świecie przebiegi nawet 2000000km i nic sie nie dzieje!~polecam!
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpiecznie na groby
    Listopadowy długi weekend to czas wzmożonego ruchu w okolicach cmentarzy. Kierowcy powinni liczyć się z korkami, utrudnieniami na parkingach oraz zmianami w organizacji ruchu. Planując wyjazdy na groby bliskich pamiętajmy, ...
    Japońskich producentów hybryd czeka rekordowy rok
    W 2016 roku Toyota sprzedała na świecie 1,4 mln hybryd, zaś w tym roku jest na dobrej drodze do wyniku 1,5 mln egzemplarzy. Łącznie japońscy producenci, przede wszystkim Toyota i Honda, dostarczą w tym roku klientom prawdopodobnie ...