Samochód do 6 tys zł jaki ???

23 Mar 2008, 16:41

Witam, chce kupić samochód do 6000 zł i nie wiem na którą marke i typ dokładnie sie zdecydować, interesuje mnie samochód typu Seat Ibiza, oczywiście w hatchbacku. Ale chciałbym żebyście mi doradzili co podobnego mógłbym jeszcze kupić, Co do poj. to pow. 1400cm3.
Nie interesują mnie Fiaty. Prosze o porady na co warto się zdecydowac żeby to był fajny samochodzik i nie palił pow. 10 l :)
Tomek_mm7
Nowicjusz

23 Mar 2008, 16:55

Czego oczekujesz od samochodu, ale rozsadnie !
Bigstar
Początkujący

23 Mar 2008, 16:58

Honda CIVIC. Pali niecałe 6l, pojemność mała, a co do awaryjności jest praktycznie bezawaryjny :)

Inna propozycja to VW POLO. Jeżdżę takim i również bez problemów jak narazie
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

23 Mar 2008, 17:23

Ja polecam Astre dlaczego każdy ma jeździć Civiciem??
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

23 Mar 2008, 17:23

Może Lanos albo Corsa?
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

23 Mar 2008, 17:38

Chomik90 napisał(a):Ja polecam Astre dlaczego każdy ma jeździć Civiciem??

Astr również jest dużo. Co do CIVIC'a..dlaczego?? Bo znam ten samochód, jeździłem nim często, i mam kolegów, którzy nimi jeżdżą na co dzień. W astrze np siedziałem tylko kilka razy, więc nie chce wypowiadać się na jej temat. Piszę to co wiem, że jest warte polecenia. Co do innych aut, nie jestem pewien czy sprawują się dobrze więc nie chce polecać czegoś, co zaraz może się popsuć...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...
    Opel ADAM z bagażnikiem rowerowym FlexFix
    Na światowej premierze modelu ADAM podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Paryżu zaprezentowane zostanie unikalne rozwiązanie, dostępne w wyposażeniu opcjonalnym nowego, niewielkiego samochodu Opla. Odwiedzający ...

23 Mar 2008, 23:37

Narazie dzięki za odpowiedzi, musze szukac cały czas w ogłoszeniach, jesli byście mieli jeszcze coś ciekawego do napisania to czekam jak najbardziej...
Tomek_mm7
Nowicjusz

24 Mar 2008, 13:33

mondeo jest o wiele lepszy od Ibizy oczywiście mondeo 1 tanie w utrzymaniu i dobrze jak na te cenę wyposażone a poza tym fajne silniki szczególnie 1.8.
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice