REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kasia785236 napisał(a):rozważam zakup z komisu Autohero - chwalą się 12msc gwarancją i 14dniami na zwrot, dodatkowo dają gwarancję na przebieg i historię samochodu. WARTO?
Kasia785236 napisał(a):Kocham jeździć i sprawia mi to radość, natomiast wątpliwe abym w toyocie yaris odczuwała z tego przyjemność.
szybki napisał(a):To kup sobie yarisa2 ts czyli 1,8.
lepiej kupić przy jakimś salonie samochodowym. Często mają do zaoferowania różne auta używane, które przyjęli w rozliczeniu za te, które sprzedali.Kasia785236 napisał(a):rozważam zakup z komisu Autohero - chwalą się 12msc gwarancją i 14dniami na zwrot, dodatkowo dają gwarancję na przebieg i historię samochodu. WARTO?
w sumie taki pierd.lnik, że nie wiadomo co doradzićKasia785236 napisał(a):Modele, które biorę pod uwagę: Opel Insignia, Honda Civic (taka jaką miałam, ale wersja UE, mniejszy przebieg), VW Passat, Ford Focus, Hyundai Ix35
i tak i nie, natomiast zaryzykuję stwierdzenie, że Tipo mniej problemowe (i nie ma nic do tego wiek auta). Insignia w sumie wielka krowa na zewnątrz, ciasny w środku, jakość wnętrza... trochę w.w Lanos.Kasia785236 napisał(a):insignia to inny komfort jazdy, czyż nie?
co do LPG to akurat nieprawda. Ze skrzynią nie jestem pewien, bo w poprzedniku montowali dwie różne.anka7b7 napisał(a):silnik 1,6 większy ale ma mniej koni i gazu nie zamontujesz, jeszcze jakaś skrzynią psująca jest w niej
mike napisał(a):w sumie taki pierd.lnik, że nie wiadomo co doradzić należałoby zacząć od tego, czy więcej jeździsz w trasie, czy po mieście. To trochę pomoże w doradzeniu Ci, który segment/typ nadwozia będzie dla Ciebie odpowiedni.
Cynerion napisał(a):Ale w tym budżecie insignia 8 letnia to chyba tylko 200+ tyś km przebiegu ?
Acer66 napisał(a):Peugeot 3008
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 2dcec7f732
Kasia785236 napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... 717fab49ee
Przykład Insigni, która zwróciła moją uwagę.
Kasia785236 napisał(a):Peugeot?
Tata całe życie mi mówił - żadnych francuzów , tych samochodów trochę się boje, bo zostało mi to poniekąd wpojone.
Acer66 napisał(a):To proszę sobie poczytać o Japońskiej Yaris produkowanej w Francji
szczególnie polecam pierwsze wersety pod zdjęciem.