REKLAMA
Witam. Mam zamiar kupic auto. Cena do 20 tys. Poszukuje kombi ale jakas ciekawa propozycja sedana tez nie pogardze. Ostatnio ogladalem i wykonalem jazdy próbne dwóch modeli...
1) Passat B5 kombi, rocznik 99, 1,9 TDI 116 KM, sprowadzony z Niemiec (ASR, klimatronik, elektryczne lusterka, przyciemniane tylne szyby, przebieg około 230 tys, kolor czarny, bez alufelg). Za tego Passata sprzedawaca oczekuje 17 tys zl.
2) [b]Fiat Stilo kombi 1,9,JTD 115 KM rocznik 2004, przebieg 172 tys, sprowadzony z Holandii[/b] Konkretnie jest to ten model... [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Sprzedawca oczekuje za niego równo 20 tys zł
Po jazdach próbnych i obejrzeniu... Stilo ku mojemu zaskoczeniu wywarł dobre wrażenie...
Wydaje się dynamiczniejszy niż Passat, ogólne zużycie materiałów wnętrza również mniejsze niż w Passacie (jak by nie było 5 lat różnicy), dodatkowo jest na alufelgach i ma stalówki na zime, lepsze wyposazenie (jedynie nie ma ASR jak w Passacie). Passat nieco przetysronniejszy na szerokość, Stilo z kolei ma bardzo duzo miejsca nad głową. W stilo nei podobalo mi sie to że ma bardzo slabe wyciszenie wnetrza, w Passacie niemal nic nie slychac a w Stilo jednak dosc wyraznie slychac prace silnika...
Co sadzicie o tych dwóch autach i jakie macie własne propozycje?[/b]
DODAM JESZCE ZE INTERESUJE MNIE DIESEL