Jakie Auto Do 20000 ??

Co byś kupił ??

Gold IV GT
1
6%
BMW 3 po 99 roku
6
35%
Astre 2 drzwi
0
Brak głosów
Audi a3
5
29%
Peugeot 206
1
6%
coś innegro ;p
4
24%
Razem głosów : 17

16 Lut 2009, 20:28

Witam Kolegów !
Ten temat po raz 2000 ;p ale każdy jest indywidualny i każdy ma inne pytania wiec nie złośćcie się o ten temat :) Pytam, bo zbliża mi się 18-tka
znaczy jeszcze rok ale trzeba zacząć zbierać i iść do roboty no i przygotować rodziców na wydatek żeby nie był taki szok xD Mam w planach i najbardziej mnie to interesuje: Golf IV GT, Audi 3, Corsa, Astra, Peugeot 307 i Najbardziej jakim jestem zainteresowany to BMW serii 3 po 99 roku.
Wszystko czarne kolory i 2 drzwiowe wersje no oprócz tego BMW bo wchodzi w grę 4 drzwi
Doradźcie mi a może macie nos innego do zaproponowania. Za i przeciw by kupić Golfa IV a BMW :)
Pozdrawiam !
Dziadzia
Nowicjusz

17 Lut 2009, 00:37

Na poczatek nie kupowalbym takiego auta jako pierwsze, chyba ze sam na nie zarobisz to co innego:) jesli mialbym wybierac to A3.
szybki708
Początkujący

17 Lut 2009, 13:06

dałeś 5 modeli samochodów i jako 6 opcje inne. innych samochodów jest kikanaście tysięcy modeli (a może więcej), dlatego pewnie wiekszość odpowie Ci "inny". z tycz co tu wymieniłeś najładnieszy jest peugeot 206, zawsze mi sie podobał, ale jak miałbym szukać jakiegoś samochodu do 20tys to napewno żadnego z tych bym nie kupił.
najbardziej podoba mi się honda civic VI w segmancie coupe, do tego rocznik 2000 w jakimś czarnym perłowym kolorze, lekki tuning lamp, jakieś alufelgi pasujęce do niego i spokojnie byś w 20tys sie zmieścił. i gdybym dysponował taka gotowka to taką fure bym kupił.
strzelba
Nowicjusz

17 Lut 2009, 15:09

sam miałem taki dylemat jak ty ostatnio. Tylko ze u mnie zamiast peugota była astra G Bertone. U mnie padło na a3, a dłuuuugo nad tym myslałem i dużo czytałem. Jeżeli nie zależy ci na ilości miejsca z tyłu (w a3 jest raczej przecietna) to bmw. I audi i bmw to bardzo trwałe auta.
Jak bym miał kase to bym kupił BMW e46 w dieslu (136KM) ale to koszt koło 25tys. zł. Audi dostaniesz już za 16-17 w benzynie i od 18tys zł w dieslu (mówie o w miare znośnym stanie bo kupisz już nawet za 13000 ale gruz).
Jeżeli masz 25tys zł to bmw, jeżeli mniej to a3. Takie moje zdanie
bladesss
Nowicjusz

17 Lut 2009, 18:38

ja bym wybrał a3
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

18 Lut 2009, 07:55

aha kurde no to nie wiem ;/ pada na a3 a dlaczego nikt się nie wypowiada na temat BMW np 320 ok 2000 roku ?? Przecież to niezła fura
Dziadzia
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    BMW i8 hybrid - 4,4 sek., 326 KM
    To czteromiejscowe coupe zwraca na siebie uwagę unikalnym stylem, który - pomimo iż prototyp pokazano w 2009 roku – ani trochę się nie zestarzał. Niezmiennie przyciąga spojrzenia odważnie nakreślonymi, fantazyjnymi, ...

22 Lut 2009, 21:25

Jakie BMW Serii 5 ! ?
Chodzi mi o silnik i model
Pozdrawiam !
Dziadzia
Nowicjusz