Jakie auto do 25 tyś

04 Gru 2018, 05:22

Witam
Jaki samochód kupić do 25 tys. Zainteresowała mnie honda Accord VIII 2.4 lecz wydaje mi się że w tych pieniądzach można kupić coś lepszego.
Pozdrawiam.
Everad
Nowicjusz

04 Gru 2018, 07:32

Jakby CI się udało kupić VIII to ciężko o coś lepszego. Niestety budżet pozawala Ci na VII 2.4, która jest ok i trzeba tylko uważać na korozję tylnych rantów nadkoli.

Na pewno można kupić coś młodszego konstrukcyjnie jak np. Ford Mondeo mk4 2.0.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

04 Gru 2018, 09:15

Pomyłka o VII mi chodziło myślisz że Accord jest warty tej ceny ? Widziałem też w tej cenie oferty audi A6 C6 tylko nie wiem jak to wychodzi z utrzymaniem.
Everad
Nowicjusz

04 Gru 2018, 09:42

Audi będzie z 3x droższe w utrzymaniu, bo po prostu w tej cenie kupisz niedoinwestowany zmęczozny egzemplarz. Analizowałem dla siebie auto i Accord wychodzi tanio z uwagi na niewielką ilość usterek, prosty i trwały układ napędowy i części eksploatacyjne w normalnych cenach.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

04 Gru 2018, 12:14

Dzięki za pomoc. :piwo: a takie pytanie ty jakie auto byś kupił w tych pieniądzach ?
Everad
Nowicjusz

04 Gru 2018, 12:39

Przecież wszystko zależy od Twoich preferencji nt. samochodu, tras jakie pokonujesz, itp.
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Design - nowe koncepcje i kreatywne idee przyszłości
    W przyszłości nie będzie istniał tylko jeden jedyny typ samochodu - formy mobilności będą różne. Dlatego projektanci Audi tworzą nowe koncepcje i kreatywne idee. Zasadniczo, kierują się wytyczną nowoczesnego sportowego ...
    Renault EZ-ULTIMO to samochód autonomiczny
    Warszawa posłużyła jako sceneria do dla filmu promocyjnego oraz realizacji sesji zdjęciowej najnowszego samochodu autonomicznego Renault EZ-ULTIMO, oficjalnie pokazanego po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Paryżu. W ...

04 Gru 2018, 13:42

A to 25 tys wystarczy na rok 2005 ?
Everad
Nowicjusz