Skoda Felicia to raczej autko nie dla mnie, nie podoba mi się i kojarzy mi się z okropnie wyglądająca skodą favorit. Jeżeli skoda to jedynie octavia, a na nią to mnie nie stać..
Panowie! Co myślicie o tym modelu? Wydaje się bardzo fajny, choć może mi się tylko wydawać, z zawodu jestem informatykiem a nie mechanikiem, więc moja wiedza jest znikoma, choć staram się na bieżąco łapać choć minimalnie temat samochodów
[link do oferty na Allegro wygasł]Ewentualnie coś z Hondy, wiem, że łapie je rdza dosyć mocno, silnik 1.3 jest na gaźniku, ale wydaje się całkiem fajnym egzemplarzem:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]zastanawia mnie również ta:
[link do oferty na Allegro wygasł] -> licznik cofany na pewno, bo w to nie uwierzę, że z takim przebiegiem jeszcze stoi na allegro.
Wiem, że troszkę przesadzam z wymaganiami, ale na prawdę nie da się do 3.500 znaleźć coś co będzie miało przyśpieszenie większe od taczki (skoda felicia odpada) i chociaż troszkę ładnie wyglądało i szło w parze z niską awaryjnością?
#edit.
[link do oferty na Allegro wygasł]słowo 'okazja' od razu odrzuca, bo może to być okazja ale dla sprzedającego, jednak wczytując się w opis, auto wypada całkiem nieźle. I jest za 3200..