Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum !!!
Szukam auta: - Rocznik: max 5 lat (2009r. +) - Budżet: 11-14 tys. PLN - autko z przeznaczeniem do miasta - silnik oszczędny i w miarę bezawaryjny - auto dla faceta (może trochę się czepiam, ale np. nissan micra odpada) - nie mam rodziny więc nie musi być 5-cio drzwiowe
Zainteresował mnie Ford Fiesta. Wcześniej miałem Opla Vectrę 1.9 TDI 125 KM (bardzo fajny silnik) i byłem z niego bardzo zadowolony, ale musiałem sprzedać ze względów finansowych. Proszę o propozycje samochodów wraz z wersjami silnikowymi wartymi uwagi.
budżet wyklucza roczniki... za duże wymagania masz jak chcesz auto segmentu B i Fiesta mk7 nie w tym budżecie, bo brakuje Ci na nią z 7 tys. rocznikiem nie jeździmy
celuj w Grande Punto np. bo za 14tys. masz ładne auto z 2006r. Silnik 1,4/77KM bezproblemowy i bardzo dobrze na lpg jeździ jakbyś chciał zakładać Inna opcja z podobnego pułapu cenowego to Renault Clio III W przypadku tych dwóch aut uwaga na auta po nauce jazdy.
Fabia to w tej cenie tylko pierwsza generacja. Druga generacja to głównie auta po handlowcach ostro skatowane i też sporo aut po nauce jazdy. Należy unikać silników 3cylindrowych (1,2 benzyna i 1,4TDI), bo słabo jadą, dużo palą, i mają nierozbieralny dół silnika więc jak wał straci wyważenie albo przytrze się panewka co się zdarza to silnik na złom
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Toyota GT86 Sportowe coupé Toyoty zdobyło wielką sławę jako samochód dający ogromną frajdę z jazdy, który jednocześnie nie kosztuje majątku. Wersja kabriolet z pewnością przysporzyłaby dodatkowych fanów tylnonapędowej ...
heh, nieźle Ogólnie nie chcę Fiata, bo kiedyś miałem Uno Fire 1.0 z salonu i ogólnie nie byłem zadowolony. Co do Clio, fajnie wygląda. Jakbym zszedł z rocznikiem do 2007 roku to jeszcze cos będzie można polecić w tej cenie ?
Faktycznie. Masz rację, dodatkowo serwis fiatowski pewnie nie jest drogi... Fajna propozycja. Rozejrzę się jeszcze po markach aut i jeszcze dopytam się w tym temacie o konkretny model.
Dla niektórych plusem jest to, ze do dnia dzisiejszego to auto produkują, bo okazało się dobrą konstrukcją, a miejsca w środku w nim prawie tyle co w kompaktach. Uważaj tylko na elektryczne wspomaganie czy jest sprawne, bo to taka bolączka modelu z początku produkcji. Clio III też warte obejrzenia, bo to pierwszy model marki w którym widać skok jakościowy.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że bardzo dużo jest ogłoszeń, które mydlą oczy. Samochody tańsze o 10 tys. bez powodu. Jest tego pełno. Masakra jakaś ;/
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.