Wierzę, ale ciekawi mnie co z tym autem jest nie tak, bo cena jest całkiem dobra.. Konsultowałem się również na forum fanclubu hondy civic i twierdzą, że za 4.200 to powinienem szukać jeżeli już VI to jedynie 5d, bo 3d w takiej cenie ciężko będzie trafić w dobrym stanie, bo własnie takimi jeżdżą 'młodzi gniewni'
. W Japończykach zakochałem się przez Tatę, który miał Hondę Civic, tylko, że VII generacji. Na tą chwilę mam mętlik w głowie, bo dawać 4.200 za Hondę Civic V generacji niezbyt mi się widzi, a z drugiej strony pojawia się ciut tańszy Colt CJ0 z ciekawym wyposażeniem w takiej kwocie. Nie jestem pewny czy te auta da się zestawić w jakimś porównaniu co do awaryjności czy ceny części, ale myślę że Mitsu tutaj wygra. Jednak najgorsze jest to, że w Mitsubishi Coltcie lubią gnić tylne podłużnice, więc przy zakupie trzeba na to zwrócić ogromną uwagę, mało kto podejmie się naprawy którą wykona profesjonalnie a nie nałoży na rdzę jakąś zaprawkę czy środek konserwujący i tyle.
Jeżeli któryś z Panów powyżej ma trochę czasu, prosiłbym o podesłanie linka do auta które kupilibyście sami dla siebie gdybyście dysponowali budżetem 4.200, jeżeli nie - będę szukał dalej i za jakiś czas zapytam się o opinię