Nie wiem czy etap propozycji jeszcze aktualny, jednak jeszcze coś takiego przyszło mi do głowy [link do oferty na Allegro wygasł] link przykładowy De facto to również Bravo w innej budzie
mike1735 napradę fajny egzemplarz Też podobają mi się Giulietty, nie znam jednak opinii na ich temat od ich użytkowników. Jakoś nie zlożyło się aby ktoś w moim otoczeniu miał ten samochód.
Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...
Odśnieżarka? Zachowaj bezpieczny odstęp! Niskie temperatury i opady śniegu powodują, że na ulicach często pojawiają się odśnieżarki i posypywarki. Chociaż nie są pojazdami uprzywilejowanymi, zachowanie pewnych środków ostrożności przez innych uczestników ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.