Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Jak ustawić prawidłowo lusterka w samochodzie? Prawidłowe ustawienie lusterek ma istotny wpływ na bezpieczeństwo – od tego zależy, czy kierowca będzie mógł dokładnie obserwować sytuację na drodze. Ważne, aby w ustawieniu lusterek wykazywać się starannością ...
I o wiele mniejsze spalanie. W sumie silniki Hondy cieszą się dobrą opinią, najbardziej na blachy trzeba uważać i na podwozie, głównie układ wydechowy, bo Civic jest nisko zawieszony.
Pozwoliłem sobie zrobić mały risercz 5k to bardzo optymistyczna wersja jak na Civa VTI To najtańszy model na alledrogo jaki znalazłem [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Słabo szukałeś, ja spokojnie znalazłem kilka od 5500-6000. Tak się składa, że tym się nie martwię, bo kolega ma na sprzedaż, chciałem tylko się nieco o niej dowiedzieć i ewentualnie usłyszeć propozycji lepszych aut w tym przedziale cenowym. Co do Twojego ogłoszenia, które znalazłeś; vtec z lpg? O ile się nie myle te silniki nie zbyt tolerują instalacje gazowe i zdecydowanie za wysoka cena.
Tak jak mówiłem, to było pierwsze lepsze ogłoszenie z alledrogo i nie patrzyłem na to czy ma gaz czy nie. Za 5k możesz kupić wiele aut ale niekoniecznie będą się do czegoś nadawać zwłaszcza,że Civa lubią młodzi gniewni
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.