matttias1234 napisał(a):bmw e34 2.5 tds, co prawda opłaty troche drogie, ale za to jaka wygoda i komfort jazdy.autko jest dynamiczne, i spalanie naprawde małe jak na takie osiągi pojemnosc silnika i gabaryty samochodu.
za BMW podziekuje napęd tył w sumie świetna sprawa ale myśle raczej o czymś mniejszym w stylu 1,1 max 1,4 ew mały diesel ale to znów bedzie zaoorane ew do opłat
[ Dodano: Nie Maj 24, 2009 16:15 ]barol91 napisał(a):no wlasnie do 6tys mozesz Lanka kupic i nie bede sie znowu o nim rozpisywal bo prawie wszyscy znaja moje zdanie powiem wprost auto jest naprawde super i udane
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]silniczek 1.6 ma 106KM
hmm właśnie myśle przychylnie o lanosie, w sumie to bedzie najtańsze autko w tej kasie i zarazem najmłodsze mam ciche marzenie jeśli chodzi o to co bym chciał trafić w kwocie do 6 tys ABS , AIRBAG i racjonalne spalanie 120 km dziennie nie chciałbym kupować stacji benzynowej przy okazji.
[ Dodano: Nie Maj 24, 2009 16:20 ]Pawkaz napisał(a):Jeszeli nie boisz sie problemow z LPG to bierz diesla a jesli chodzi o autko to napisz jeszcze jakiej ma byc wielkosci oraz w jakim wojewodztwie sie znajdujesz
myśle o małym ale może być i średnie propozycja padła by przychylnym okiezm zerknąć na lanosa hmm i mam myślenie teraz , znajduje się w małopolskim mieszkamy pod krakowem stąd przebiegi do pracy codzień 120 km chciałem oszczędzić trochę swojego ACCORDA i stąd pomysł o 2 tanim w eksploatacji autku tylko co wybrać aaaa i 6 tys to kwota za auto tylko pleaaaseee nie przekraczajmy jej tj wertuje mase ogłoszen a musze pilnie kupic auto a jak juz cos znajde to do opłat
wolałbym jesli juz 6 tke ale po opłatach z góry dziekuje za pomoc.