Samochod sportowy do 20 tys

25 Cze 2009, 09:11

Witam
Poszukuje samochodu sportowego, benzyna, turbodoładowany, cena do 20 tys, coupe, proszę o jakieś rady bo już sam nie wiem co wybrać. Nie wiem co tu jeszcze pisać, poza tym żeby był sprawny :) Mam cichą nadzieję, że ktoś mi coś doradzi :)
pozdrawiam
luqui86
Nowicjusz

Miejscowość: 100lica

25 Cze 2009, 10:21

polecałbym ci Hondę prelude :) spelnia wlasnie twoje wymagania :)
tutusik
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

25 Cze 2009, 11:42

pewnie mowisz o wersji VTi albo VTEC :) tylko wydaje mi sie że to jest wersja wolnossąca :(poprawcie mnie jeśli się mylę i czekam na jeszcze jakies propozycje
luqui86
Nowicjusz

25 Cze 2009, 11:55

A może kupisz to co ja mam Astra II Coupe Turbo :D
Astra II Coupe Turbo
Ckwki
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

25 Cze 2009, 12:10

Ckwki napisał(a):A może kupisz to co ja mam Astra II Coupe Turbo :D

heh Astrą już jeździłem tylką 1.8 16V i nie wspominam miło tego samochodu:)
czekam dalej aż ktoś podrzuci jeszcze jkiś model :)
luqui86
Nowicjusz

25 Cze 2009, 12:32

a ja dodam auto wprawdzie nie sportowe ale turbodoladowany a mianowicie AUDI A4 1.8T 150KM,mysle ze auto ciekawe uwagi albo AUDI A3 z tym samym silnikiem to juz jest sport/coupe :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel powraca do sportu samochodowego
    Marka Opel powraca do sportu samochodowego, w tym także – z nowym modelem Opel ADAM – do rajdów samochodowych w ramach międzynarodowego programu oraz na tor z nową Astrą OPC w programie ograniczonym do ...
    Załamanie pogody za kierownicą
    Z powodu zmiany klimatu może wzrastać częstotliwość występowania ekstremalnych zjawisk pogodowych. Gwałtowne burze, ulewy czy grad – takie warunki na drodze są zagrożeniem dla kierowcy i wiążą się z koniecznością sprawnego ...

25 Cze 2009, 15:49

[link do oferty na Allegro wygasł] Kolego a gdybyś sobie takiego JDMa zakupił który sam z siebie generuje pokaźną moc i za resztę kasy wrzucił turbo skoro ci tak na tym zależy?Myślę że było by dobrze.Oczywiście nie mówię że ten akurat egzemplarz ale chodzi mi o ten motor.

[ Dodano: Czw Cze 25, 2009 15:58 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Albo takie coś,tutaj już masz seryjny silnik bez grzebania.Tylko w honde jak byś włożył turbo miał byś więcej kucy.Nie sugeruj się tymi modelami które tu podaje bo nie szukałem który ładniejszy czy coś tyko brałem pierwszy lepszy paczą na silniki które mogą być brane pod uwage.
sebacrx3
Nowicjusz

25 Cze 2009, 16:18

sebacrx3 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item664081803_honda_prelude_2_2_vtec_jdm_200km_4ws_17borbet_h22a.html Kolego a gdybyś sobie takiego JDMa zakupił który sam z siebie generuje pokaźną moc i za resztę kasy wrzucił turbo skoro ci tak na tym zależy?Myślę że było by dobrze.Oczywiście nie mówię że ten akurat egzemplarz ale chodzi mi o ten motor.

[ Dodano: Czw Cze 25, 2009 15:58 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Albo takie coś,tutaj już masz seryjny silnik bez grzebania.Tylko w honde jak byś włożył turbo miał byś więcej kucy.Nie sugeruj się tymi modelami które tu podaje bo nie szukałem który ładniejszy czy coś tyko brałem pierwszy lepszy paczą na silniki które mogą być brane pod uwage.

ciekawe propozycje a w szczególności Eclipse, tylko wolałbym manuala ale to już mniejszy szczegół. Polukam jeszcze
dzieki wielkie :lol:
luqui86
Nowicjusz

25 Cze 2009, 16:54

[link do oferty na Allegro wygasł]
może coś takiego, fajnie by się takim lansowało
CORVETTE [link do oferty na Allegro wygasł] ale w tym byś się jeszcze zabił więc lepiej nie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] to zdecydowany faworyt
[link do oferty na Allegro wygasł] też warto sprawdzic
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] nie wiem czy Ci sie pontiac podoba
MUSTANG [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mi się podobają te mercedesy 92-96 które tu podałem, jakie silniki tam pakowali :shock:
Loosmo
Początkujący

25 Cze 2009, 19:26

ja zostaje przy tym co mowilem czyli AUDI A3 1.8T 150KM lub 180KM
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

27 Cze 2009, 06:52

corvetka fajna ale spalanie :shock: kopcil by jak smok :wink: a4 fajniutka
chyba jednak zdecyduje sie na mitsubishi eclipse :cool:
luqui86
Nowicjusz

27 Cze 2009, 10:45

tez niewiem czy eclipse nie bedzie palil jak smok a co bys powiedzial na cos takiego :lol:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] honda z vtecem
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] audi z turbo
Barol
Awatar użytkownika