Jakie auto do 6000zł?

15 Sty 2011, 20:17

Będę raczej często jeździł. do szkoły mam 15km w tym 2km przez te dziury. czyli razem będe robił coś koło 40km dziennie zakładając że po drodze gdzieś wstąpię. I w weekendy robię coś koło 100km, nieraz w jeden dzień tyle przejadę.
Eduardo9210
Nowicjusz

Miejscowość: Niemcy

15 Sty 2011, 22:52

Ja bym brał zagazowanego Lanosa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Sty 2011, 22:29

Chciałem tamtego Lanosa co ktoś wcześniej link wklejał, ale już sprzedany. Znalazłem innego z Wrocławia i też już sprzedany. Ten wygląda przyzwoicie, ale za dużo sobie ktoś życzy za niego:
[link do oferty na Allegro wygasł]

I teraz nie wiem co robić, bo nigdzie blisko mnie nic nie mogę znaleźć.(Dolny Śląsk)
Eduardo9210
Nowicjusz

Miejscowość: Niemcy

19 Sty 2011, 23:38

No ten Lanos po fotkach wygląda ładnie jeśli faktycznie jest taki w realu to jest wart te 8tys.Zastanawia mnie tylko jedno auto posiada ABS,wspomaganie i alarm a czemu nie ma c.zamka,el.szyb??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto szukać taniego ubezpieczenia OC?
    Galopujące stopy procentowe, a wraz z nimi drastycznie rosnące koszty życia sprawiają, że szukamy oszczędności na wielu polach. Czy ubezpieczenie samochodu powinno być jednym z nich, czy niekoniecznie? Sprawdźmy! Czy tanie ...