Jakie auto do 6500 kombi.

01 Kwi 2012, 13:17

Van to raczej za duże auto jak na moje potrzeby, wystarczy kombi.

Zdecydowałem sie na Fiata Maree nie wiem czy dobrze robie no ale nic innego w kombi w ocynku i z dynamicznym silnikiem nie znajde. Zdaje sobie sprawę że troche częściej zdarzają sie jakieś drobne awarie no ale cóż nie ma auta bez wad.
Może ktoś przejrzał ogłoszenia z fiatami marea 1.9 JTD 105KM i podesłał coś sensownego?
imtom
Nowicjusz

Miejscowość: P-ce

01 Kwi 2012, 13:44

Moj błąd,nie doczytałem do końca :oops:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Kwi 2012, 14:33

imtom napisał(a):Van to raczej za duże auto jak na moje potrzeby, wystarczy kombi.

a moze Berlingo/Partner? nie van ale i ni kombi. wyglada jak mala "lodziarnia" ale jest naprawde wdzieczny w eksploatacji. moze nie auto z linka ale z takim silnikiem:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
mozna trafic egz. z klima. trzeba tylko uwazac na samochody poflotowe bo te swoje juz przeszly.
viwaldi

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Silnik V12 - Lamborghini
    Z mocarnymi jednostkami V12 kojarzy się również największy konkurent Ferrari, czyli Lamborghini. Włosi stworzyli dwie generacje swojej słynnej V-dwunastki. Skupmy się na pierwszej, bo to ona w dużej mierze ukształtowała ...