Jak w temacie proszę o pomoc w podjęciu decyzji odnośnie kupna auta za ok. 6500 zł rok między 2001-2003. Przeglądałem już Rover 75, Renault Laguna II, Ale opinie mnie odstraszyły. Proszę o jakieś propozycje aut w miarę ceny i bez awaryjności
Zejdź z rocznika, bo nie kupisz nic dobrego w tej cenie. Obecnie jeździsz Focusem Mk1?
Z większych aut w tym budżecie możesz szukać Renault Laguna I FL, Opel Vectra B, Ford Mondeo Mk2, Peugoet 406, Mazda 626 przed liftem, Toyota Avensis z początku produkcji.
Ile rocznie jeździsz km? Głównie miasto czy trasa?
Rover będzie okey choć jak dla mnie ciut niski budżet jak na 75 ale zapytaj się kirin88 on ogarnia rovery, laguna II jest awaryjna i za tą kasę to będzie bubel więc lepiej dobrą I po lifcie kupić za tą kasę. Ode mnie peugeot 406, opel vectra B.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Kierowco, nie urządzaj samochodowych kuligów Zima zachęca do aktywnego wypoczynku, a rodzice, próbując uatrakcyjnić dzieciom dni wolne od nauki, czasem realizują niebezpieczne pomysły. Jednym z nich są samochodowe kuligi, czyli ciągnięcie przez jadący samochód ...
Co do diesela to i ja tak myślę, że nie bardzo mało kilometrów. Myślałem o fordzie, ale po tym co przechodzę z moim Focusem to tym bardziej jestem na nie. Nawet w Pb.
Przeglądałem też mazdę 323F III. Nissan Almera N16 1.5 N16 co wy na to?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.