REKLAMA
Witajcie, chcialem kupic auto które posłuży mi 4 lata i sie nie rozleci... Niestety astra g ktora jezdzilem do tej pory zakonczylo zywot w rowie przez sarny ktore mi wybiegly w nocy i niestety naprawa nie jest oplacalna, zmiane auta planowałem za rok dwa ale obecna sytuacja wymaga na mnie kupno juz teraz wiec zamiast 20/25 tys na auto moge przeznaczyc w chwili obecnej około 8,5 tys z pakietem startowym. Szczerze mowiac nie mam pojecia czego szukac, pełno jest aut od handlarzy gdzie przy kazdym ogloszeniu jest ten sam opis wszystko cacy wnetrze jak nowe itd... Myslalem miedzy innymi:
- nad corsą c jednak gdzies czytalem ze te auta są awaryjne ? Prawda to ?
-Leon I , dostane cos w niezlym stanie w tych pieniadzach ?
-Honda civic VII
-Renault clio
- Polo 3 po liftingu , chyba ze 4 dorwe w tych pieniadzach ?
-Peugeot 206/207? tutaj stawiam pare kropek bo rozne opinie o tych autach slyszalem
- mazda 3 , tez sie nie orientuje czy dostane cos w dobrym stanie za tą kase
-fiat stilo , czytalem ze mało popularne auto stad spora szansa na trafienie dobrego egzemplarza ale ponoc odradzają wersje 1.6 i 1.8 a takich wlasnie jest najwiecej na portalach ogloszeniowych.
Kombi i auta rodzinne odpadają, region świętokrzyskie i małopolskie, moze macie cos godnego polecenia albo cos podesle ktos z was, bardzo prosze o pomoc , przez jedna sarne jestem uziemiony a nie chce trafic na gruza