REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pocieszny napisał(a):jakieś 5 lat temu wychodziłem z podobnych założeńpadło na Golfa III 2,0 GTI
silnik nie wysilony 8 zaworów moc i moment wystarczające do wygodnej jazdy, przez 5 latek nakręcił 350tys km na gazie, wygoda podróżowania benzyną jest o wiele większa niż dieselkiem w podobnym roczniku a koszty eksploatacji na LPG podobne jak nawet nie mniejsze
tu się z kolegą nie zgodzę nie wysilone silniki VW 8 zaworowe benzynowe są bardzo trwałe, spokojnie wytrzymują ponad 500tys km, i w tym wypadku porównując do 1,9TDI nie ma wielkiej różnicy, natomiast różnica w prowadzenu samochodu jest wielka, i nie mówie tu nawet o przyśpieszeniu, bardziej o odczuciach i komforcie z jazdy. nie wiem mi po prostu VW TDI nie podchodzą są gorsze niż sieczkarniaKierunkowskaz napisał(a):Chyba że 3, ale tylko diesla bo benzyna na dużą ilość km to głupotaJak chcesz tani samochód w zakupie i utrzymaniu to kup Seicento z lpg, albo jakiegoś podobnego pudełkowoza.
Przejedzie i drugi milion zobacz ilu taksówkarzy tym jeździ. Golfów III na taksówce nie widaćKierunkowskaz napisał(a):polecacie mu 20 letniego Mercedesa który ma już pewnie kilometrów pod milion i spalanie pod 10 litrów podchodzące![]()
ja sobie wyobrażasz taksówkę z hatchbackaKaczorLSM napisał(a): Golfów III na taksówce nie widać