jeśli benzyna to na pewno gaz(myślę tu generalnie o wszystkich autach ,które wchodzą w grę) koszty- mam na myśli wszystkie koszty utrzymania .tj.opony(generalnie im większe tym droższe)oleje-płyny,części ,koszt napraw ,opłaty itp.
rozumiem ,że sprzedasz mi swoją w tej cenie w ,której szukam C330 niczym nie różni się od navary,no może tylko tym ,że łatwiej poddaje się modyfikacjom
Jak i gdzie kupić części do samochodu? Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...
croochy napisał(a):no wiesz dwie przyczepy dwu osiowe c330 pociągnie
Więcej pociągnie znam z autopsji. Bywało że cztery tyle że puste Teraz człowiek znormalniał ale owszem bywały głupie pomysły a co do c 330 do lasu igła i jaki zwrotny stary ma 20 h lasu i z wielu ciężkich maszyn wybiera tego malca
metodą eliminacji doszedłem do 3 modeli aut: pajero 3d, diesel (trochę boję się wszystkiego co ma w sobie turbo) ; vitara long benz+gaz i terrano 2 3d benz+
gaz. Pajero jest na pierwszym miejscu ale jeśli weźmie górę ekonomia to vitara lub terrano.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.