REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
zielonys napisał(a):takie coś znalazłem-zna ktoś może? [link do oferty na Allegro wygasł]
Ty to chcesz do lasuzielonys napisał(a):takie coś znalazłem-zna ktoś może? [link do oferty na Allegro wygasł]
zielonys napisał(a):takie coś znalazłem-zna ktoś może? [link do oferty na Allegro wygasł]
samurai2002 napisał(a):Moim zdaniem TO w/w nie nadaje sie kompletnie do lasu !
samurajsj700 napisał(a):samurai2002 napisał(a):Moim zdaniem TO w/w nie nadaje sie kompletnie do lasu !
Strasznie niska i było by mi szkoda gonić taką vitarke po lesie
samurai2002 napisał(a):Codziennie poruszam sie po lesie samuraiem i uważam,że do lasu w pełni nadaje się , pomimo ,że jest spartańskie da się nim jeździć
zielonys napisał(a):Przytoczę pierwszy posta(jego część)Wysłany: Wto Lut 09, 2010 14:04 jakie auto do lasu?
Witam Szacowne Grono! Noszę się z zamiarem kupna auta z napędem 4x4 ,który w głównej mierze ma jeździć po drogach leśnych ,ale również po szosie itp. w stosunku 60/40.Nie szukam auta do extremalnych jazd . Samuraj odpada na całej linii-wolałbym jeździć maluchem-miejsca jest porównywalnie ,ale w maluchu jaki komfortTak poważnie samuraj za mały no i za mały(bagażnik,miejsce dla pasażera itp).Jeśli miałą by być vitarka to i tak zawiecho poszłoby do góry tak z 5 cm-do 10 cm.Terrano 2 3d b+g jest jednym z kolejnych moich typów no i pajero 2(tyle ,że wychodzi mi w utrzymaniu najdroższy ze wszystkich)
zielonys napisał(a):Samuraj odpada na całej linii-wolałbym jeździć maluchem-miejsca jest porównywalnie ,ale w maluchu jaki komfort Tak poważnie samuraj za mały no i za mały(bagażnik,miejsce dla pasażera itp).Jeśli miałą by być vitarka to i tak zawiecho poszłoby do góry tak z 5 cm-do 10 cm.
samurai2002 napisał(a):Ja mam samuraia bez tylnych siedzeń i powieć Ci ,że sporo na tą"pakę"naładuję
Zgoda jest ciasny, ale skoro nie ma się co sie lubi to sie lubi NA CO STAĆ