REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chrust77 napisał(a):moj tata miał dwa fory Focus i Mondeo skarbonki
zreszta kilku znajomych narzekalo na ich silniki.
chrust77 napisał(a):z tego co czytałem to LPG niszczy moli silnik nie wiem jak to okreslic dissel jest ekonomiczniejszy
Jak się kupuje złomy to tak jestchrust77 napisał(a):moj tata miał dwa fory Focus i Mondeo skarbonki
Co to jest wgl za kretyński stereotyp rodem z czasów, gdy po polskich ulicach jeździły duże Fiaty i Polonezy a Isuzu sprzedawano w Pwexach? Jedna z największych bzdur w historii współczesnej motoryzacji.Nie są to żadne Mitsuoki czy inne japońskie wynalazeki sprzedawane wyłącznie na tamtejszym rynku tylko auta globalne. Może jest drobna, podkreślam DROBNA różnica w cenach w porównaniu do wieśwagena na niekorzyść jdm ale te auta wgl się nie psują. Poza tym od czego są zamienniki. Jest XXI w i idąc do motoryzacyjnego po części do jdm dostajesz 95-98% części od ręki, chyba że mówimy o częściach eksploatacyjnych to wszystkie dostępne są od ręki.chrust77 napisał(a):japonczyki problem z dostepnoscia do org czesci
Ja nie wiem czego on szuka po całej europie jak to w większości jest Civic. Chyba, że chodzi o jakieś JDMowe części tuningowe typu Mugen itp to się w sumie nie dziwięchrust77 napisał(a):Honda del sol moj sasiad kupił czesci z calej europy sciaga badz szuka zamienikow.
Toyota Celica, Honda Accord VI, Mazda 323, Toyota Corolla e11Ok to co proponujesz z japonczykow
chrust77 napisał(a):Ok to co proponujesz z japonczykow?
chrust77 napisał(a):mazda 6
chrust77 napisał(a):No własnie nie znajduje mazde 6 w tych cenach i to w holandi
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/mazd ... ousPage=lr
chrust77 napisał(a):ale po co szukac 626 jak znalazlem mazde 6 w idealnym stanie wyzej w poscie masz link do niej
Czy ona taka idealna to bym polemizował. Najgorszy silnik jaki może być, stoi za wysoko i jeszcze jakaś łaciata. Dziwnie spasowana tylna klapachrust77 napisał(a):ale po co szukac 626 jak znalazlem mazde 6 w idealnym stanie wyzej w poscie masz link do niej