REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ACSznycel napisał(a):A najnowsze A3=najnowszy Golf=najnowsza Octavia=najnowszy Leon (płyta podłogowa, silniki itp)
fiko7, to słucham jakie są inne europejskie marki premium. Oświeć mnie...
Klakier napisał(a):Sam zobacz jak ciężko kupić takie Audi w porównaniu z C klasą. Nie tak dawno widziałem totalne bum na te Audice. Co chwila przemykała koło mnie sprowadzona A4 B6. Są bardzo cenione i poszukiwane. Ciekawe dlaczego...
Jasiek90 napisał(a):Dla zwykłego użytkownika FWD to najlepszy napęd ale w przypadku premium oczekuje się czegoś niespotykanego u innych, nawet jeżeli realnie nie przełoży się to na prowadzenie w codziennym użytkowaniu.
fiko7 napisał(a):Chętnie wymienie Ci kilka skoro masz tak mało wiadomości na temat motoryzacji.
Może kiedykolwiek obiło Ci sie o uszy Bentley, Aston Martin, Porsche, Maserati, RR, Maybach i wiele jeszcze innych. Dobrze że o Jaguarze choc slyszałeś. Jak będziesz mial troszkę większa wiedzę to może wtedy spróbuj podyskutować.
Klakier napisał(a):Jasiek90 napisał(a):Dla zwykłego użytkownika FWD to najlepszy napęd ale w przypadku premium oczekuje się czegoś niespotykanego u innych, nawet jeżeli realnie nie przełoży się to na prowadzenie w codziennym użytkowaniu.
Audi nie powinno być marką premium a jedyny argument to, że ma podobne materiały w środku co VW, a któryś z samochodów koncernu VAG ma płyte podłogową od Audi A"N"...