REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Diego01 napisał(a):Widzę, że powstała dyskusja, ale to dobrze.
Diego01 napisał(a):Zalety czyli większa przestrzeń, lepszy komfort?
Diego01 napisał(a):Z drugiej strony czy jest sens lpg przy około 10k km rocznie.
Diego01 napisał(a):- Grande Punto. Celowałbym w 1.4 95km, ale znacznie więcej jest 1.4 77km. Całkiem ładne, przestronne jak na mieszczucha.
hoderi145 napisał(a):Od kiedy wiem ile drobnych choć irytujących usterek potrafi generować to auto, to odradzam. Korozja na porządku dziennym, elektryka niemal na poziomie renault z najgorszych lat. Mechanicznie nie jest najgorzej, ale elektryka daje w kość.
Można kupić sam czujnik tzn. dekielek na piastę , za 5-6 dyszek . Chyba że ....ale to wykracza poza temat .szybki napisał(a):Yaris 2 znajdzie się coś drogiego typu chociażby tylne czujniki ABS z piastami.
Piastę z czujnikiem chciałeś napisaćszybki napisał(a):Tu chodzi o puste z czujnikiem.
franccc napisał(a):Clio mechanicznie/elektromechanicznie nie jest złe, typowy średniak, na pewno nie wypadnie zauważalnie gorzej niż grande czy fiesta.
BTW kiedy robiłem prawo jazdy pojazdami egzaminacyjnymi były właśnie clio i grande - clio bije fiata na łeb właściwościami jezdnymi i komfortem. Nie wiem też czy ma to dla ciebie jakieś znaczenie ale widoczność w każdą stronę jest w nim świetna, przy fiacie wręcz przeciwnie, szczególnie w tył