Witam, temat był już raz przerabiany lecz zmieniły się przepisy klasy 2 w KJS wcześniej była ona do 1300 w chwili obecnej jest to przedział 901-1400cm.
Stąd moje pytanie jakie auto najlepiej kupić w 2 klasie czyli poj 901-1400?
Jestem kompletnie zielony w tej kwestii, a mam odłożony zapas środków ok 5-10 tys i chciałbym się pobawić w KJS.
Proszę was o konkretne wypowiedzi oraz przy przykładzie auta jakiś dodatkowy opis co można poprawić aby auto miało jeszcze lepsze osiągi.
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie wypowiedzi oraz poświęcony czas.
Ja bym brał hondę civic, albo tak jak Barol pisze zrobić jakiegoś małego potworka. Na bazie 126p z silnikiem motocyklowym od jakiejś sportowej 600ccm i mocy ~90-110 KM.
Co należy okresowo sprawdzać w samochodzie? Nie znalazłem na forum podobnego tematu, a myślę że może on pomóc innym użytkownikom/kierowcom w ustaleniu tego na co powinni zwracać uwagę okresowo podczas eksploatacji samochodu. O pewnych rzeczach zapominamy czasem ...
Wnioski patentowe - która marka złożyła ich najwięcej w ciągu 10 lat? Co roku marki samochodowe składają tysiące wniosków patentowych na nowo opracowane technologie. Producenci samochodów są w trakcie technologicznego wyścigu zbrojeń w związku z szybką transformacją branży motoryzacyjnej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.