Witam, temat był już raz przerabiany lecz zmieniły się przepisy klasy 2 w KJS wcześniej była ona do 1300 w chwili obecnej jest to przedział 901-1400cm.
Stąd moje pytanie jakie auto najlepiej kupić w 2 klasie czyli poj 901-1400?
Jestem kompletnie zielony w tej kwestii, a mam odłożony zapas środków ok 5-10 tys i chciałbym się pobawić w KJS.
Proszę was o konkretne wypowiedzi oraz przy przykładzie auta jakiś dodatkowy opis co można poprawić aby auto miało jeszcze lepsze osiągi.
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie wypowiedzi oraz poświęcony czas.
Ja bym brał hondę civic, albo tak jak Barol pisze zrobić jakiegoś małego potworka. Na bazie 126p z silnikiem motocyklowym od jakiejś sportowej 600ccm i mocy ~90-110 KM.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Zegarek Nissan Nismo Watch Nissan przedstawia pierwszy zegarek typu smartwatch, umożliwiający nawiązanie połączenia pomiędzy samochodem i kierowcą. Nissan zostanie pierwszym producentem samochodów, który opracował zegarek smartwatch stworzony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.