JAKIE AUTO KUPIĆ NA POCZĄTEK DO 3tys.

25 Lip 2010, 13:10

Witam szukam auta do 3 tys. które polecicie na oku mam BMW e34/36
albo może jakieś inne opcje.Szukam najlepiej dużego , oszczędnego auta .Powiem że to będzie moje pierwsze auto ponieważ chodzę na kurs prawa jazdy i już się za czymś rozglądam.Zamierzam jeździć w LPG/DIESEL max pojemność 2.0l ale wolał bym jak najmniej
z góry powiem że golf/astra odpada bo ich masa jeździ w moich okolicach.Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC !
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

25 Lip 2010, 13:29

Zapomnij o BMW za te pieniądze.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

25 Lip 2010, 13:46

jiGsaw napisał(a):Zapomnij o BMW za te pieniądze.

TAk ale też można wyrwać kwestia stanu
a jeśli nie BMW to co?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

25 Lip 2010, 13:54

Taaa BMW za 3tys a potem będziesz mówił co to BMW to nie jest :neutral: w tych pieniądzach nie patrz na konkretny model tylko szukaj czegoś w jak najleszpym stanie.Aha i wogóle też diesla sobie za te pieniądze odpuść bo to będzie już wyjeżdzony szrot i skarbonka bez dna więc pozostaje lpg.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Lip 2010, 14:00

barol91 napisał(a):Taaa BMW za 3tys a potem będziesz mówił co to BMW to nie jest :neutral: w tych pieniądzach nie patrz na konkretny model tylko szukaj czegoś w jak najleszpym stanie.Aha i wogóle też diesla sobie za te pieniądze odpuść bo to będzie już wyjeżdzony szrot i skarbonka bez dna więc pozostaje lpg.

no to co polecicie z ciekawych aut bo ford/fiat to porażka
a w dzisiejszych czasach samochodów według mnie jest pełno za niską cenne
a stan nie szukam ideału

J. Stalin
emilo222
Aktywny

25 Lip 2010, 14:02

BMW ma napęd na tylna oś a ty się dopiero uczysz jeździc na kursie teraz jak zimy nie ma bedzie ok. Zima się zacznie i może byc nieszczęśliwy wypadek. Oby nie.
Niestety za te pieniądze nie kupisz dobrego BMW a kupisz szrot.
ax341
Początkujący

Miejscowość: Slask

25 Lip 2010, 14:11

Ja bym sie porozglądał za Audi 80,Golf II,Renault 19.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

25 Lip 2010, 14:15

ax341 napisał(a):BMW ma napęd na tylna oś a ty się dopiero uczysz jeździc na kursie teraz jak zimy nie ma bedzie ok. Zima się zacznie i może byc nieszczęśliwy wypadek. Oby nie.
Niestety za te pieniądze nie kupisz dobrego BMW a kupisz szrot.

ofc ale co do jazdy mam jakieś doświadczenie kilka tys.km bez prawka po okolicy wiec nie straszna mi zima pozatym jeźdze z umiarem

J. Stalin
emilo222
Aktywny

25 Lip 2010, 14:22

Jak szukasz fajnego auta za tą kasę to może Audi 100 cygaro. Z resztą jak będzie prawko w ręku to daj znać, na razie nie ma co gdybać.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

25 Lip 2010, 14:35

A co powiecie o CYTRYNIE XM
[link do oferty na Allegro wygasł]

J. Stalin
emilo222
Aktywny

25 Lip 2010, 16:21

W tej cenia warto spojrzeć na modele takie jak renault 19 honda concerto czy też rover 200 kanciak.
edzi0
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec

25 Lip 2010, 17:21

Ta z linku miała wjazd w dupke (klapa żle spasowana).Ogólnie ja bym go nie brał bo może być potem kłopot z częściami bo szczerze powiedziawszy ja już na drogach tego nie widuje.
Barol
Awatar użytkownika

25 Lip 2010, 19:44

edzi0 napisał(a):W tej cenia warto spojrzeć na modele takie jak renault 19 honda concerto czy też rover 200 kanciak.

no ładnie widać że za 3 tys nic nie kupie jak dla mnie te auta są brzydkie wiec odpadają

J. Stalin
emilo222
Aktywny

25 Lip 2010, 23:53

Z profilu wnioskuję, że masz BMW 750i, więc co ma znaczyć ten temat? :lol:

Chłopie, do 3 tysi to auto ma jeździć i masz się w nim nie zabić, a nie wyglądać... z resztą jak nie masz prawka to nie ma tematu.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

31 Lip 2010, 11:22

W granicach 3 tyś uda Ci się znaleźć w dobrym stanie Audi 80 B3 z LPG a jeśli coś nowszego z większym bagażnikiem to zdecydowanie Seat Toledo :) Na Allegro jest tego mnóstwo.
ar3k92
Nowicjusz

Miejscowość: Ozimek