REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dżisas, ty widzisz i nie grzmisz... Nikt Ci tu nie wciska Vw, przeciwnie, większość jest raczej anty. Ale zrozum, że alfy z tamtych lat miały słabą elektrykę i się sypały. Poza tym, jak kupisz taką za kilka tys to nie miej nadziei, że będzie ona w idealnym stanie. Poprzedni właściciel - o ile nie był klubowiczem czy innym fanatykiem marki - jakoś szczególnie nie dba o kilkunasto letnie auto i sprzedaje za tak niską cenę, bo zaczyna mu się sypać. Na pewno odbiłbyś piłeczkę, że kupisz klubową. W Twoim budżecie powodzeniaJasiu145 napisał(a):Rownie dobrze ja moge powiedziec ze kazdy vw +15 jest od stania w garazu
mike1735 dał Ci za spam a ja Ci dam za chamstwoJasiu145 napisał(a):hahaha... Jaja se ze mnie robisz? Myślałem że to porządne forum ale się chyba pomyliłem...[/quote To było chamskie... Krikus chciał dobrze ale nie wyszło.. A Corsa ładna
dominik89 napisał(a):one zawsze polecaja zardzewiale i przegnite fordy i ople, bo sami posiadaja i je ubostwiaja, zyjac w utwierdzeniu ze maja naj auta na swiecie.. nie przejmuj sie, zmien forum
uważaj na słownictwo bo poleci ostrzeżenieJasiu145 napisał(a):Czy jeździliście tylko tymi zasranymi niemcami?
Skoro to forum jest takie złe to po co tu wchodzisz?one zawsze polecaja zardzewiale i przegnite fordy i ople, bo sami posiadaja i je ubostwiaja, zyjac w utwierdzeniu ze maja naj auta na swiecie.. nie przejmuj sie, zmien forum
autoitalia napisał(a): powiedz, czy gdyby AR 155 i starsze były takie dobre to czy było by ich tak mało na ulicach? Ja w Łodzi widziałem w ciągu 4 lat.....
- jedną 164 umarłą na parkingu
- kilka (5?) 164 i 155 w Alfa Team na Wileńskiej - serwis specjalizował się w Lanciach i Alfach, ogólnie dość znany w światku. Autka wychuchane, z błyszczącymi silniczkami, klubowe. A widywałem je całkiem często (haha, też mam Alfę )
-145/146 już widuję często, kilka nawet na taxi.