Ogłoszenie jest też na olxie,silnik ma 102km. Czy warto kupić? To zalezy czy potrzebujesz klimy i chcesz za to przepłacić (chodzi o brak klimy) i później przy odsprzedaży bujać się sporo czasu ze sprzedażą albo sprzedać za grosze.. Wybór należy do Ciebie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
jurus983 napisał(a):Znalazłem Skode Octavie 1.6 w lpg z 2003r. W mojej okolicy od starszego pana w jednych rękach os początku ją ma. I czy to dobry silnik i wybór???
Warto - stare blachy czyli faktycznie auto od początku w 1 rękach, do tego warto podpytać o przeprowadzone naprawy/serwis
Przynajmniej nie będziesz musiał się bujać z 90% gruzów, gdzie ktoś sprzedaje bo zaczyna się sypać a ma auto od pół roku.
Ostatnio edytowany przez demirbiras, 10 Sty 2021, 20:40, edytowano w sumie 1 raz
Drogo? wg mnie niekoniecznie, gość ma auto od początku a nie od 3 m-cy, do tego ma na pewno dokumenty z napraw, auto (zakładamy) w dobrym stanie, realny przebieg, no i 2003 rok a nie 98
Jak ma papiery na rozrząd to nie trzeba, chyba że te 20 tys było 5 lat temu, oczywiście dla św. spokoju można ale w sumie nie jest to konieczne. Zwróć uwagę na układ napędowy bo to starszy Pan do tego hak do przyczepki, czy nie ma jakiś problemów z rozruchem, jak silnik pracuje itd.
Wiele kolorów i bardzo limitowana wersja Lexusa LC Convertible Nie ma wątpliwości – w przypadku luksusowych grand tourerów takich jak Lexus LC wygląd jest niezwykle ważny. A kiedy samochód dodatkowo pozwala na stylowe przejażdżki z otwartym dachem, liczy się nawet ...
Auto od 1wlasciciela nie zawsze oznacza że będzie cacy a udokumentowane naprawy to już wogole.. Jeśli masz faktycznie blisko podjedź obejrzyj i daj znać co i jak.
A wogole jak długo lata na gazie?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.