REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
renault to produkt autopodobny a vw to prawdziwy samochód / diesel i 200 tyś to tylko początek przyjemności a awrie zaczną się po 500tyś i to drobne pierdoły/felipemassa2 napisał(a):ja sie nie zgodze ze renault laguna jest awaryjnym samochodem, ja mialem go 2 lata a moi rodzice przez 7 lat i nic nie bylo wymieniane. passat diesel jak ma przejechane okolo 200 tys to pojezdzisz okolo 5 tys i silnik padnie. Volkswageny diesle z niemiec nie radze kupowac
maciek vw napisał(a):miszarus miałeś w ogóle mondeo ? nie musisz odpowiadać ja wiem że nie ja posiadam mondeo i moi rodzice mają 7 lat i nić jestem młodym kierowcą ale już przed zdaniem prawka dużo jeździłem i też mi nic się nie zdarzało z Mondeo jedna wada to szybko traci na wartości ale na plus tanie części
nes-escobar napisał(a):mam kolege ktory ma warsztat i orientuje sie jakie samochody przyjezdzaja. Prawda ze benzyna VW psuja sie bardzo zadko. ale vw disel przyjezdzaja bardzo czesto do warsztatu i to nie sa male usterki
Auciarz napisał(a):Słuchaj! Mondeo mozesz juz wykluczyc. Nie słyszałes nigdy tego: Ford Gowno Fart! odradzam!