Jakie auto kupić?

04 Gru 2009, 21:54

Witam mam zamiar zmienić samochód i mam kilka którymi jestem zainteresowany a mianowicie
audi a 6
bmw wersia 3 e46 i 5 e39
volvo s80
toyota avensis verso i terenowy rav-4
mitsubishi carisma
land rover freelander
honda Cr-V i acord 1998-2002
ford mondeo mk 3
rower 75
dodam że auta interesują mnie wyłącznie z silnikami benzynowymi w cenie do 20000 najlepiej a chciał bym samochód dość dobry jeśli chodzi blacharkę i dość tani jeśli chodzi o części wiem że ford g...wart a audi ma wielo wachaczowe zawieszenie i tak jak u mnie w pasacie długo nie wytrzyma naszych drug z góry dziękuje
przemo9874
Nowicjusz

Miejscowość: ryki

04 Gru 2009, 22:04

Bardzo pomieszane kategorie ale moge ci powiedziec ze carisma ma bardzo dobre zawieszenie na nasze drogi, to z sedana. jezeli liczysz na komfort to napewno rover i accord. BMW bedzie raczej bardzo drogie w utrzymaniu w czesiach i benzynie, audi pewnie tez. Honda crv mysle ze chodzi ci o nowszy model, ale przeciez ten samochod miesci 2 osoby.
Najbardziej sklanialbym sie na volvo, mondeo i carisme
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

04 Gru 2009, 22:23

wiem że troszkę ma rozbieżne wizje samochodów ale to ze względu że dla mnie samochód nie musi aż tak ładnie wyglądać bo jeden już kupiłem taki i mam go dość teraz szukam coś takiego żebym mugł wszystko we własnym zakresie zrobić gdyż mam co nieco pojęcia o mechanice a wiem żę w cenie tej i w benzynie można kupić auta 1998-2002 dzięki za pmoc
przemo9874
Nowicjusz

Miejscowość: ryki

03 Sty 2010, 12:18

wybór jest duży . Ale autem NR. 1 jest ---TOYOTA
dlugi422
Nowicjusz

Miejscowość: LUBIN