Mam na moje pierwsze auto tylko 2500zł co mogę za to kupić dobrego z gazem?
Myślałem o Renault 19 rok 1992 silnik 1.7 z gazem, co sądzicie o tym aucie?
a jakie chcesz 3 czy 5drzwiowe??
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] albo cos takiego polskiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
37 letnia Toyota Corolla - długowieczność japońskiego kompaktu Do dziś kierowcy cenią ją za niezawodność i niskie koszty eksploatacji. Japoński kompaktowy samochód codziennego użytku, który zmotoryzował Japonię, ma już ponad 50 lat. Do dziś powstało w sumie 11 generacji, ...
do 2500 zeta to moze byc na przyklad tico jest dobre na 1 auto male i wszedzie wlezie ale strasznie rdzewieja mona tez znaleźć renówke 19 lub clio myse ze lepsze bedzie od 19, a i golf 2 tez jest calkiem calkiem
Zadzwoń sobie tutaj i dowiedz się ile chce gośc za auto. Można się potargowac a takie auto mimio,że 89 to o niebo lepsze auto od wszystkich tutaj proponowanych wcześniej ... Pozdro.
[link do Gumtree wygasł] albo to z gazem:
[link do Gumtree wygasł]
znajomy mial kadetta sedana,dosc fajny czerwony ale jak z nim pare razy jechalem to normalnie myslalem ze sie tam porzygam bo niewiem co za silnik mial tak dawalo
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.