REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):wole kupić coś innego, co nie będzie się tak psuło więc i części mnie nie obchodzą.
Przychodzisz tu po opinie. Dostajesz ją a i tak brniesz w dziadostwo.. Zamiast 206 polecam 307. Dużo dużo lepszy.
Pilchovy napisał(a):No czytając coraz więcej opinii na team puga zaczynam się mocno zastanawiać nad sensem jego kupowania..
dzida napisał(a):No i ludzie ruszcie logiką trochę... po co kupować Golfa jak można kupić praktyczniejszą Octavię albo ładniejszego Leona?
marco84 napisał(a):Moje zdanie jest takie , że ceny golfów 4 sa zdecydowanie za wysokie w stosunku do tego , co to auto oferuje
łysy30 napisał(a):jej diesle nie są aż tak pancerne jak tedeiki
łysy30 napisał(a):Boże, ale stawianie go w jednym szeregu z takimi bublami jak Stilo czy 147 to niedorzeczność.
kirin88 napisał(a):Jeżeli uważasz golfa IV za samochód awaryjny to sam wystawiasz sobie świadectwo swojej ,,wiedzy" motoryzacyjnej
dzida napisał(a):wole kupić coś innego, co nie będzie się tak psuło
dzida napisał(a):nigdzie nie napisałem, że Golf IV jest awaryjny
kirin88 napisał(a):Jest samochodem praktycznym, na który zdecyduje się przeciętny mniej zamożny polak właśnie patrząc czysto praktycznie.
dzida napisał(a):trzeba być niespełna rozumu aby bulić za Golfa IV powiedzmy 12tys. jak możemy kupić za to cywilizowaną i nowocześniejszą Toyotę Corollę E12 albo 10tys. mogąc kupić równoletnią w podobnym stanie Toyotę Avensis, która jest nie dość, że o klasę większa, a w środku nawet o dwie to będzie palić mniej i będą trzymały cenę również. I gdzie logika w kupnie tego auta?
łysy30 napisał(a): Poza tym Golf IV za 12 tys. zł powinien być igłą, a Corolla już nie, więc w końcowym rozrachunku wyjdzie drożej.
łysy30 napisał(a):no chyba, że "awaryjność" jest czymś innym niż "psucie się" to sorry...![]()
łysy30 napisał(a):Masz prawo nie lubić Golfa IV za nijakość, brzydotę, dziadkowatość, nieekonomiczne i przedpotopowe w swojej konstrukcji silniki benzynowe czy przeraźliwie głośne diesle
kirin88 napisał(a):On ma trochę głębszy problem motoryzacyjny...