REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pilchovy napisał(a):Moje propozycje to Peugeot 206, Fiat Stilo, Alfa 147, Golf 4, Astra II.
kirin88 napisał(a):Żeby zbyt wiele się nie rozpisywać, kupno 206, stilo bądź 147 świadczy o upośledzeniu motoryzacyjnym
kirin88 napisał(a):Żeby zbyt wiele się nie rozpisywać, kupno 206, stilo bądź 147 świadczy o upośledzeniu motoryzacyjnym
dzida napisał(a):ja do tego grona spokojnie dodałbym Golfa
dzida napisał(a):nie, po prostu nie ma w tym aucie nic kompletnie co by do niego przekonywało osobę, która ma trochę pojęcia o motoryzacji
Propozycja ode mnie to Honda Accord VI. Motor 1.8 bądź 2.0. Auto mało awaryjne, dość dynamiczne i wbrew pozorom nie takie drogie w naprawach.
Z mojej strony Toyota Corolla E11.
Żeby zbyt wiele się nie rozpisywać, kupno 206, stilo bądź 147 świadczy o upośledzeniu motoryzacyjnym
ja do tego grona spokojnie dodałbym Golfa
kirin88 napisał(a):Nic prócz prostej konstrukcji bez debilnych rozwiązań, tanim serwisem, dużą dostępnościa części, brakiem problemów z ewentualną odsprzedażą i niskim spadkiem wartości![]()