REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/pojazdy-i-samochody-elektryczne-hybrydowe-a389/kobieta-ladujaca-na-stacji-czarny-elektryczny-samochod-t40362.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Go Faster napisał(a):Dziewczyna w 5:) nie spotkałem się z tym a może wymiana na dobrą e36
Jak oceniasz jazde BMW na komfortową i fajną itp to może klase niżej zejść i by było git;)
jiGsaw napisał(a):E34 to super auto i wcale nie jest aż tak drogie w utrzymaniu... zależy też na jaki egzemplarz trafiłaś... no i te uwagi... wygodny, przestronny... a potem się okazało, że za duży i za wygodny? Chciałaś kupić auto klasy wyższej premium, czyli przestronne, bezpieczne i wygodne, ale jednak aby było tanie w utrzymaniu i małe? Teraz chcesz auto 3 klasy niżej aby było bezpieczne i nadawało się na trasę? To chyba tylko kobieca logika pozwala na takie jajaJak nie kupiłaś żadnej padaczki albo auta mocno bitego to zostaw to E34, doprowadź do ładu i ciesz się jazdą, jaki to motor pod maską drzemie, że jest za mocny?
![]()
Jak zależy Ci jednak głównie na kosztach utrzymania to sprzedaj i kup jakieś wozidełko, Polo będzie ok... ale na bezpieczeństwo, czy wygodę bym nie liczył, ogólnie będziesz mocno zniesmaczona po takiej przesiadce.
jiGsaw napisał(a):E34 to super auto i wcale nie jest aż tak drogie w utrzymaniu... zależy też na jaki egzemplarz trafiłaś... no i te uwagi... wygodny, przestronny... a potem się okazało, że za duży i za wygodny? Chciałaś kupić auto klasy wyższej premium, czyli przestronne, bezpieczne i wygodne, ale jednak aby było tanie w utrzymaniu i małe? Teraz chcesz auto 3 klasy niżej aby było bezpieczne i nadawało się na trasę? To chyba tylko kobieca logika pozwala na takie jajaJak nie kupiłaś żadnej padaczki albo auta mocno bitego to zostaw to E34, doprowadź do ładu i ciesz się jazdą, jaki to motor pod maską drzemie, że jest za mocny?
![]()
Jak zależy Ci jednak głównie na kosztach utrzymania to sprzedaj i kup jakieś wozidełko, Polo będzie ok... ale na bezpieczeństwo, czy wygodę bym nie liczył, ogólnie będziesz mocno zniesmaczona po takiej przesiadce.
jiGsaw napisał(a):A czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo sama umiejętność czytania to szkoła podstawowa. Jeżeli tak to przeczytaj jej post, następnie mój i zdaj sobie sprawę, że po prostu chodziło mi o pewne błędy logiczne i niekonsekwencje.
jest za duży, za mocny, no i zbyt kosztowny a do tego wszystkiego jeszcze ma strasznie drogie części.
potrzebuję samochodu, żeby zawieść syna do szkoły albo pojechać nim na zakupy i ewentualnie latem nad wodę
jiGsaw napisał(a):A czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo sama umiejętność czytania to szkoła podstawowa.
Autora postu upominam - nawet w żartach nie zwraca się w ten sposób do rozmówcy.
Następnym razem będzie warn!
~fourup
AutaCarmann napisał(a):Czyli jednym słowem potrzebujesz samochodu do jazdy miejskiej wiec po co Ci więsza i mniej ekonomiczna Cordoba?Na Twoim miejscu poszukałbym Fiata Seicento,który wg mnie idealnie spełnia wszystkie Twoje wymagania.
stasiowski121 napisał(a):jiGsaw napisał(a):A czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Bo sama umiejętność czytania to szkoła podstawowa.
Widać Ty uciekałeś z tych lekcji.
Pisze wyraźnie, że samochód nie spełnia jej oczekiwań, źle się w nim czuje a Ty jej proponujesz jeszcze dokładać w tą krowę ? I mi mówisz o czytaniu ze zrozumieniem? Koleś, adresy chyba pomyliłeś.
Co do samochodów z linku wyżej to Ibizę polecam oraz Megankę. Lanos byłby najmłodszy ze wszystkich ale zgodzi się kolega nade mną, że 10 tyś zł na Lanosa to trochę dużo, można mieć znacznie lepszy samochód za te pieniądze, nie rocznikiem się jeździ.
okazało się jednak, że jest za duży, za mocny, no i zbyt kosztowny a do tego wszystkiego jeszcze ma strasznie drogie części.