REKLAMA
Witam Wszystkich serdecznie,mam do was pytanie odnośnie wyboru i kupna nowego(używanego) auta do przeznaczenia będę miał 15,000zł i interesują mnie Auta takie jak:
Audi A4 1.8 T/1.9tdi(130km) ew.(110km) rodzaj obojętny kombi lub sedan choć kombi bardziej mi pasuje ze względów takich iż jest "pakowne"
VW Passat B5 1.8T/1.9TDI również kombi lub sedan
Peugeot 406 2.0HDI również sedan lub kombi
Audi A3 1.8T/1.9TDI-choć to taka jakby ostateczność auto fajne lecz małe....
VW Golf IV 1.8T/1.9TDI też biorę pod uwagę na koniec
Peugeot 607 2.0HDI
VW Golf IV Kombi 1.9tdi
VW Bora 1.9Tdi lub 1.8T
Audi A6 2.5TDI lecz to też ostateczność dlatego iż silniki są wadliwe...sam rozrząd jak nawali 2000zł plus robota pompa paliwa lubi paść 800/1000zł plus robota jest to auto z klasą i super wygodne jest czym się pokazać lecz jeżeli chodzi o koszty utrzymania jest gorzej....Powiem tak szukam auta które mi spasuje pod względem wyglądu,mocy(lubie coś zrywnego jak silniki 1.8T wszystko co ma najmniej 110km wzwyż) będzie to moje 1 porządne auto długo na nie zbierałem i będzie dopieszczane przeze mnie,wszystkie auta które miałem i mam do tej pory szanuję bardzo,ponieważ jak wiadome auto odwdzięcza się później niezawodnością.Wracając do wyglądu lubię w aucie przykładowo audi a4 tzn kierownica z typu nowszego chodzi mi o wygląd jakby była przymocowana na "śruby" wiecie o co chodzi,welur może być lecz bardziej skóra drewno w środku wygląd deski rozdzielczej tzn klima,radio podświetlenie zegarów na czerwono jak w audi lub niebiesko jak w passacie b5,wiadome aluski 18/19cali jakiś ciekawy wydech choć niekoniecznie,lubię klase,wygodę i bezpieczeństwo niekoniecznie jakiś masakrycznie przesadzony,lecz lubię posłuchać dobrego brzmienia audio BOSE oraz wydechu.Jestem otwarty na pytania i czekam na wasze propozycje.Pozdrawiam Ps.proszę o bezlitosne opisywani w/w aut ich wad oraz plusów oraz wasze propozycję ponieważ chcę wiedzieć co kupuje i czy warto będzie wydać takie pieniądze na auto.