Panowie co jest z wami??
Mam jeszcze takie Typy od tamtego czasu
Honda Civiv VVT-i 160km -choć nie wiem jak tam do końca z silnikiem bo wiem że buda jest podatna na "rudą" i to sporo takich hond widziałem co klapy bagażnika prawie nie miały lecz jest to dobre autko
Honda CRX ostatnio na all upatrzyłem taką za ok 12tyś z silnikiem 305km-istny odrzutowiec...sami wiecie
Rover 45/75 CDTI lub benzyna lecz jak to u was wyglada ze strony opini użytkowników tych aut lub tych co mieli z nimi styczność
Wiem że po moich wyższych postach ciężko wam mi dopasować auto lecz powiem tak szukam dokładnie autka do 15tyś ładnego,dość szybkiego,prestiżowego jak wiadomo z małą awaryjnością i dobrze by było żeby była to buda w ocynku kombi/sedan/hatchbag obojetnie lecz wolałbym sedan-oczywiście jak spodoba mi się inny model nie ma problemu pomóżcie mi co dalej jakie auto wybrać żeby nie żałować ponieważ długo odkładałem pracowałem w pocie czoła na to autko i chce by mi służyło nie chce wywalić kasy na szpanerski dojechany wózek itd chce by grało w nim wszystko od a do z ponieważ ja sam ogólnie bardzo szanuje auta-usłyszę przykładowo stukanie w zawieszeniu od razu jak jest to możliwe wymieniam,dbam o oleje,płyny wymianę opon itd obecnie mam Audi 80 B3 91r 1.8 E i nie narzekam wygodne komfortowe autko-ocynk!!! przyzwoite osiągi itd dbam o nie jak o własne oczy lecz to autko idzie dla moich rodziców zostaje u mnie bo wiem co zrobiłem w niej i nie oddam jej bo mi się to już nie opłaci a wiem że trafi w ręce mojego taty również fana marki audi
![Uśmiechnięty :)]()
ale to już tak poza nawiasem czekam na pomoc pozdrawiam wszystkich!!!