REKLAMA
Witam. Chcialbym kupic auto z instalacja LPG do 5 tysiecy, badz ciut tansze i zamontowac w nim gaz, tak by cena nie wyniosla wiecej niz 6 tysiecy. Chcialbym aby egzemplarz wyroznial sie dobra (jak na ta cene) karoseria (zeby nie gnila) i byl tani w eksploatacji oraz byl ekonomiczny . Samochod ma sluzyc do dojazdu do pracy (odleglosc 20km). Moje wymagania:
- chcialbym aby byl conajmniej z 98r ale to nie jest priorytet
- mysle ze moc 90-100km bedzie optymalna
- tania eksploatacja
- niegnijaca karoseria
- niedrogie i latwo dostepne czesci
- dobry, nieawaryjny silnik
Auta o ktorych myslalem to (linki sa przypadkowe, chodzi o pokazanie modelu auta):
1. honda civic -> [link do oferty na Allegro wygasł]
2. honda civic -> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (jaka jest roznica miedzy tymi modelami, w koncu ten sam rocznik)
3. citroen xsara -> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
4. Fiat Brava, Bravo, Punto II -> czy one nie sa awaryjne, tyle zlych opinii slyszalem o fiacie
5. Renault Megane
6. Opel Astra 2 -> wiem, ze ciezko bedzie znalezc dobry egzemplarz za ta cene ale jesli sie oplaca to moglbym sie zastanowic
Generalnie nie mysle nawet o jakims VW, AUDI, BMW bo wiem, ze za ta cene ciezko cos kupic dobrego, dlatego wlasnie myslalem o tanszych markach, takich jak citroen, honda, fiat. Tylko jak wlasnie z karoseria, silnikami, czesciami jest w tych autach. Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc, poniewaz jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie.