Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ten cytat powinien byc wklejany w każdym temacie gdzie fanatycy VAG-a twierdzą jak to mało pali...browiec napisał(a):mam obecnie golf 4 1.4 i pali mi 12 litrów w mieście. chce go zmienić na coś z klimą,
Lovato34 napisał(a):jak ostro pałuje auto mam 12-13l/100 na podstawie komputera
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Mistrzdzida napisał(a):kiedyś Lovato napisał, że 1,4/80KM w Golfie VI pali w mieście 6,5l
A ja bym nie celował w tak mocne silniki tylko skupił się na jakimś japońcu np. Civic VII 1.4/1.6, E12 1.4/1.6Lovato34 napisał(a):Nie wiem skąd jesteś ale ja bym celował w tego typu auta:
Lovato34 napisał(a):raportu spalania i właścicieli Golfów 1,4 na trasie auto potrafi zejść do 5,8-6l/100
Lovato34 napisał(a):P.S. a odnośnie oskarżeń dzidy...to ja nie przypominam sobie bym gdziekolwiek w odniesieniu do Golfa VI 1,4 80 KM pisał że pali 6,5 w MIEŚCIE...zdecydowanie nie...
Pogódź się z tym że te silniki są paliwożerneLovato34 napisał(a):dla kogoś 12l/100 w mieście w silniczku 1,4 to norma..to nie mam pytań..
Ciekawe bo ja męcząc Mondziaka (diesel) jazdą po 90-100km/h spaliłem podobnie (~5,5l) jak słaba benzyna w kompakcie..Lovato34 napisał(a):bo wg raportu spalania i właścicieli Golfów 1,4 na trasie auto potrafi zejść do 5,8-6l/100 a nie 8 jak podaje autor,
Lovato34 napisał(a):i póki co ja bym się zainteresował takimi autami:
Barol napisał(a):browiec a dlaczego Twój brat sprzedaje A3? Włożył prawie 3k i chce sprzedać?