REKLAMA
Mam mały problem i jednocześnie bardzo się cieszę gdyż ojciec powiedział że kupi mi auto (dodam że nia mam prawka, dopiero w kwietniu zaczynam kurs). Jednak będzie to równocześnie autko mojej siostry i to jesty problem bo jej się nic nie podoba I teraz nie wiem co wybrać. Pewny jestem jednej rzeczy. Będzie to diesel!!! Jednak wątpię abym trafił na jakieś TDI, HDI czy inne z common-railem, raczej obędzie się bez turbosprężarki. No i teraz mój problemik. Czy ktoś coś wi o tych silnikach. Jaka marka robi nalepsze silniki i w jakich małych autach je montują.
Szukam auta do 10tys złotówek :-; Trochę mało no i po pierwsze GOLF ODPADA!!!!!!!!
Myślałem o Polo III z silnikiem SDI ale podobno są równie delikatne jak TDI, a często będe tankował Russian diesel Gdyż mam znajiomego importera Rozglądam się również za Mazdą 323 z silnikiem 1,7TD chyba od Isuzu czyli w miarę solidny powinien być. No i najważniejsze auto musi mieć klimę!!!!!!
W grę wchodzi również BMW 318td chyba takie oznaczenie, ale tego nie chce siostra ani ojciec. ALE JA CHCĘ :>
W grę wchodzi też Fiat Bravo/Brava 1,9 jtd,jednak ja chcę jakieś RWD :/
Ale się rozpisałem.... teraz wasza kolej...