Jakie do 20tys. i .....

03 Sty 2009, 23:29

witam chce kupic auto do 20tys polacone lub 17-18 do oplat ale w przyszlym roku na wakacje wiec ceny teraz moga byc nieco wyzsze. Chodzi mi o auto ktore po miescie pali max. 10l obojetnie disel czy Pb., moc ponad 100-110KM i rok najstarsze 1999.
prosze o propozycje bo nie wiem na jakim mam sie skupic :)
aha w miare alo awaryjne :P
papkin
Początkujący

03 Sty 2009, 23:35

sto razy cie sie odmieni do wakacji.....
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

04 Sty 2009, 01:03

papkin napisał(a):witam chce kupic auto do 20tys polacone lub 17-18 do oplat ale w przyszlym roku na wakacje wiec ceny teraz moga byc nieco wyzsze. Chodzi mi o auto ktore po miescie pali max. 10l obojetnie disel czy Pb., moc ponad 100-110KM i rok najstarsze 1999.
prosze o propozycje bo nie wiem na jakim mam sie skupic :)
aha w miare alo awaryjne :P

Renault Scenic np Rok 2000-2003 Diesel mini Van max w mieście 7,3 na trasie od 4,7 do 4,9 zależy jakie buty ubierzesz. Bedziesz wdzieczny tylko kup z klimą i autoSzybami, cetralny resztę pozostawiam toobie, a może portfelowi. Pozdrawiam
AutoMapa Prowadzi
Subskrypcje
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czwarta generacja ikony RS: nowe Audi RS 6 Avant
    25 lat linii RS, 25 lat wysokowydajnych Audi kombi. Prezentując nowe Audi RS 6, Audi Sport otwiera nowy rozdział w historii usportowionego Avanta. Jeszcze więcej mocy w połączeniu ze zwiększoną dzięki systemowi mild hybrid ...
    Czy agresja na drodze może być zaraźliwa?
    Nieprzyjemne gesty, nadmierne używanie klaksonu, zajeżdżanie innym drogi czy naciskanie na innych kierowców przez jazdę zbyt blisko – to wszystko nie tylko stwarza zagrożenie i brak szacunku, ale może również ...