Mam do kupienia honde civic 6 gen 1.4 kat od kolegi maniaka wersja szubert jakas ;d 160k przebiegu i jest cala pozbawiona rdzy od srodka i zakonserwowana najdrozszymi impregnatami i wgl sytuacja wyszla tak ze to ja go nakręcilem na sprzedasz, cena to 6k wygląda bardzo ladnie, posiada tylko wspomaganie i elektr. szyber. ogolnie jestem pewien tego auta, co myslicie ?
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Z osobówki na samochód dostawczy? Zadbaj o bezpieczeństwo jazdy Wypadki drogowe z udziałem przeładowanych samochodów dostawczych nie należą do rzadkości. Niestety ich kierowcy nie zawsze dbają o przestrzeganie zasad bezpiecznej jazdy, próbując na czas dowieźć towar czy przesyłkę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.