Witam jak w temacie jakie felgi mam kupić do Toyoty Avensis Verso obecnie mam 15" a na lato chciałbym zmienić na 17" ale mam mały problem czy wejdą do tego autka czy będe mógł wlożyć zwykłe czy nisko-profilowane i zaproponujcie jakieś felgi (wzorem) które będą pasowały. Z góry dzięki
Mitsubishi e-Evolution Concept MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...
Paliwo można produkować nawet z wody morskiej Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.