Witam, Muszę zmienić głośniki w moim samochodzie i chciałbym się dowiedzieć jaką markę polecacie i czy głośniki muszą mieć określone wymiary do mojego auta ? Budżet to max 300zł. Radio jest markowe Sony a aktualne głośniki zaczynają trzeszczeć przy 40% głośności. Próbowałem sam szukać czegoś i znalazłem np. takie coś [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ale nie wiem czy te głośniki wgl będą pasowały, nie znam się zbytnio bo jeszcze nie bawiłem się z głośnikami w autach.
Głośniki masz w przednich i tylnych drzwiach czy tylko w przednich?
JanNiezbędny napisał(a):Radio jest markowe Sony
Jaką masz moc na wyjściu w radiu? Podaj najlepiej model radia
Najlepiej by było jak chcesz mieć fajny dźwięk założyć cztery głośniki w drzwi i na przód dąłbym dwudrożne tak jak JBL a na tył jednodrożne tak jak te co podałeś Hertza lub założyć 4 JBL
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Top Safety Pick dla modeli Mitsubishi ASX i Lancer Eksperci z instytutu Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) zaliczyli dwa modele z rocznika 2013 dostępne w salonach Mitsubishi Motors North America (MMNA) do grona najbezpieczniejszych pojazdów oferowanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.