Jakie kołpaki - czy w ogole opłaca się?

24 Mar 2009, 18:33

obydwa sa fajne ale moze te srebrne :P
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Mar 2009, 19:32

ok, a jak z zabezpieczeniem? czym najlepiej ( i w miare tanio i dobrze dla kołpaków)?
mateusz3112
Początkujący

24 Mar 2009, 19:37

niepamietam nazwy ale mam przed oczami jak to wyglada,bylo kiedys to opisywane w jakims tygodniku motoryzacyjnym
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

24 Mar 2009, 19:59

Te drugie.Kubuch nie przesadzaj ,koledze to się podoba ,mnie tez,twoja dz-na może nam się np.nie spodobać ale najważniejsze,że tobie się podoba,nam nie musi! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

24 Mar 2009, 20:15

mhm ja mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej niż w oryginalnych - jak myślicie?

barol91 - a możesz to opisać? lub może ktoś inny ma jakiś pomysł?
mateusz3112
Początkujący

24 Mar 2009, 21:05

Nadchodzi moda na alusy czarne,ja mam czarne a prawie wszyscy srebrne! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największe mgły występują w październiku i listopadzie
    Zgodnie z danymi Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej w Polsce notuje się rocznie średnio 54 dni z mgłą, a najwięcej takich dni występuje najczęściej w październiku i listopadzie. Stacjami synoptycznymi, na których ...
    MITSUBISHI Concept GR-HEV pickup z napędem hybrydowym
    Od początku prac badawczo-rozwojowych nad elektrycznymi rozwiązaniami transportowymi w 1966 roku działania firmy Mitsubishi Motors Corporation wynikały z przekonania, że pojazdy z napędem elektrycznym powinny z czasem stanowić ...

24 Mar 2009, 21:20

nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale wg Ciebie lepsze są te czarne "aludekle"? :D dla mnie są zaje*** ale te czerwone obramowania.. nie wiem jak to będzie wyglądało z wiśniowym kolorem lakieru?
mateusz3112
Początkujący

24 Mar 2009, 22:01

Będzie pasować,tego czerwonego tak dużo znów nie ma,Barolowi się też te dekle podobają,możesz kupować bez ceregieli! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

24 Mar 2009, 22:02

no sprobowac mozna,najwyzej omalujesz czerwono obramowki na czarno i bedzie git :) a tego nie umiem opisac za bardzo ale jutro postaram sie to znalesc wmiare mozliwosci i jak cos napisze
Barol
Awatar użytkownika

24 Mar 2009, 22:28

ok a więc przewaga na te czarno-czerwone;) i chyba na nie postawie;)
Barol91 byłbym bardzo wdzięczny jakby Ci się udalo:)
mateusz3112
Początkujący

25 Mar 2009, 16:44

niestety nie udalo mi sie znalesc tego :? ale znalazlem cos podobnego a mianowice w miare sprawny sposob, aczkolwiek zabepieczajacy bardziej przed kradzieza to przymocowac takimi tasiemkami wprawdzie troche popsuje to widok kolpakow ale choc troche bedziemy spokojniejsi o nasze aludekle.A tak na marginesie luknij na to mercedes-c220-jak-zabezpieczyc-kolpaki-przed-kradzieza-vt1907.htm
Barol
Awatar użytkownika

25 Mar 2009, 18:16

hehe;D niestety nie mam garażu i pewnie długo nie będę miał... zostaje mi tylko ufać ludziom... ehh;)
mateusz3112
Początkujący

25 Mar 2009, 18:27

Wypalić/wyciąć/wypisać na nich swój numer rejestracyjny/VIN itp.. tak żeby było to widać a jednocześnie nie szpeciło kołpaka.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

25 Mar 2009, 18:52

hmm już gdzieś czytałem o takim rozwiązaniu.. ale to trzeba normalnie na zewnętrznej stronie... ale też różnie może być. taki osobnik zobaczy numery może ściągnąć i wyrzucić... ale to można tak gdybać;P ważne żeby mnie kołpak nie wyprzedził w pewnym momencie;)
mateusz3112
Początkujący

25 Mar 2009, 19:34

Od strony widocznej, i dobrze widoczne ma być ale też nie szpecące.. jakimiś kropeczkami czy coś zrobione.. Numery w końcu nie szpecą za bardzo, jak walniesz od wewnątrz to zdejmie, ukradnie i wyrzuci jak się zczai..
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość