Jakie kołpaki - czy w ogole opłaca się?

25 Mar 2009, 19:57

no ale badzmy szczerzy w dzisiejszych czasach niczego nie mozna byc pewnym,czasami nawet dobrze zabezpieczone auta padaja latwym lupem a co dopiero kolpaki
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Mar 2009, 20:34

no to wiadomo, napisalem post w dziale Virtual Tuning z prośbą, czy ktoś mógłby wstawić kołpaki w moje auto, nie musi to być super zrobione, żeby po prostu orientacyjnie zobaczyć jak to wygląda;) może ktoś się zlituje;)

qki007 - mówisz kropeczkami - to nie jest głupi pomysł, w czasie jazdy tego nie widać - a ktoś, kto nie chce ukraść nie będzie się przyglądał
mateusz3112
Początkujący

25 Mar 2009, 21:08

A no i zrobiłem Ci "VT" na odwal :D ale widać.. zobacz w swoim dziale.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

26 Mar 2009, 16:05

qki007 już podziękowałem Ci w tamtym dziale, ale podziękuje Ci jeszcze w tym;) a co inni sądzą o tym jakby to wyglądalo?

jakby-to-wygladalo-prosba-o-vt-vt18163.htm

tu link dla leniwych;)

qki to Twoje auto? w Twoim jest tak zrobione? bo całkiem fajnie to wygląda;)
mateusz3112
Początkujący

26 Mar 2009, 16:15

no musze powiedziec ze calkiem fajnie to wyglada i czerwone obramowki beda nawet zajefajnie wygladac na tym wisniowym P11
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

26 Mar 2009, 18:06

no ja też nawet jestem mile zaskoczony widokiem;) ale które lepsze? niby te jedne bardziej się świecą, ale wiadomo jak to jest ze zdjeciami;) na fotce wszysto jest ładnie, chociaż w sumie obie są ciekawe, jak uważacie?
mateusz3112
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda Civic - I generacja
    Jednym z najdłużej produkowanych na świecie modeli samochodów osobowych jest aktualnie Honda Civic. Obecnie możemy już kupować auta zarówno z ósmej jak i dziewiątej generacji, warto jednak poznać historię ...

26 Mar 2009, 18:49

Zdjęcie na górze zrobiłem bardziej starannie tj. starałem się wyrównać jakościowo kołpak z samochodem - stąd wygląda bardziej jak by był na tym samochodzie na prawdę a nie tylko narysowany, a to niżej to już na odwal całkiem bo i skalowanie nie takie i w ogóle nie zrównane jakościowo stąd się bardziej świeci - nie sugeruj się tym.

Z dwojga złego ja bym proponował te "wyżej" i wypalić na nich kropeczkami nr. rejestracyjny. Ja jednak nie jestem za czarnymi kołpakami, jakoś to się zbyt zlewa z "otoczeniem". Ale najważniejsze żeby się Tobie podobało i jak kupisz, założysz to koniecznie daj fotkę, zobaczymy jak to w realu wygląda.

PS. Moje auto masz w Avatarze i opis pod avatarem, więc ten VW nie jest mój ;).
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

26 Mar 2009, 19:06

ja tez bym wzial te co wyzej,mi obecnie podobaja sie tez czarne kolpaki :lol:
Barol
Awatar użytkownika

26 Mar 2009, 19:24

Ok a więc teraz tylko zamówić;) raczej będę brał właśnie te wyżej, mam nadzieję, że efekt będzie przynajmniej jak na zrobionych przez qki'ego fotkach;) zdjęcie na pewno dodam, ale nie wiem jeszcze kiedy kupie;) ale powinienem niedlugo;)

dzieki Wam wszystkim za fachową pomoc:)
mateusz3112
Początkujący

29 Mar 2009, 18:43

ch...a ja muszę zmienić zdanie,samochód w tym kolorze w takich czarnych kołpakach wygląda ociężale,niezbyt mu jednak pasują ale to moje prywatne zdanie,ja założyłbym srebrne jednak no ale jeśli tobie się podobają?
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

29 Mar 2009, 19:09

dzis na parkingu widzialem bialego Opla Calibre na tych wlasnie kolpakach z czerwona obwudka i powiem szczeze tak zle nie bylo
Barol
Awatar użytkownika

29 Mar 2009, 19:20

Zgodzę się z tym ale to jasny kolor,ja też mam jasny samochód ,według mnie ten czarny kolor odebral tej karoserii dużo lekkości,fajny samochodzik zaczął wyglądać rupieciowato!gki odwalił kawał dobrej roboty,ja inaczej widziałem to w wyobrażni.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

30 Mar 2009, 14:32

hmm tak uważacie? a co myślicie o tych?

[link do oferty na Allegro wygasł]

bardziej te pierwsze;)

może mógłbym prosić o kolejny mega szybki VT - qki np;)
mateusz3112
Początkujący

30 Mar 2009, 14:45

tez bym byl obecnie za tymi pierwszymi
Barol
Awatar użytkownika

30 Mar 2009, 18:39

napisałem post w dziale VT, jak ktoś coś stworzy z innymi kołpakami to dam Wam znać;)
mateusz3112
Początkujący