Nie,te to zdecydowanie nie!Pomyśl jednak o jasnym kolorze kołpaków,masz duży wybór,ja np.kupiłem kiedyś przed kupnem alusów eleganckie kołpaczki w Realu,takie z niby chromowanymi kółkami w środku,nie są wściekle srebrne,mnie podobają się raczej pełne,tak by nie było widac felg.Te które teraz pokazałeś to rzeczywiście wiocha ,poszukaj czegoś co pasowałoby do tej bryły samochodu.
barol - mistrzu;) nie wiem jak to znalazłeś, ale dla mnie bomba;) całkiem fajne - i jak dla mnie dużo lepsze niż te wszystkie wcześniejsze;)
masz u mnie plus;)
Lexus LS - limuzyna dla Prezesa Limuzyny pełnią nie tylko funkcję reprezentatywną. Z jednej strony są to samochody naszpikowane najnowszą technologią i rozwiązaniami inżynieryjnymi, z drugiej – najlepsze modele oferują coś więcej, niż tylko technikę. ...
10 legendarnych silników, które pokochali fani sportowych samochodów Sekretem najlepszych samochodów sportowych są nie dynamiczne linie nadwozia czy głębokie fotele, a ich silniki. Niektóre są lekkie i zwracają uwagę sprytnymi rozwiązaniami, inne ogromne i po prostu zmiatają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.