Jakie kombi do ok 15 tys ? Co polecicie ?silnik z lpg

17 Sty 2007, 16:13

Witam

potrzebuje auto m.in do firmy cateringowej zeby wozic zaopatrzenie, jedzenie itp. Nie musi to byc auto takie jak citroen berlingo czy tym bardziej jakis transporter. To bedzie 3 auto i na mniejsze rzeczy.

Kasa do 15 tys, silnik 1.6 wzwyz, z lpg zeby bylo oszczedniej ( mozecie przy okazji prozycji podac AC jakie bede placil ? :) ), jakies sprawdzone auta. Moze lagune ? Albo passata ? jakis opel ? co zaproponujecie w tej cenie ? Wole wiekszy silnik zeby moc troche przycisnac pedal do podlogi i byl jakis efekt :)

z gory dziekuje za rady

pozdrawiam
Tomek
Tomek99
Nowicjusz

18 Sty 2007, 23:09

Witam,
Przy takiej kwocie i twoich wymaganiach to popisu raczej nie ma za dużego, ale proponuje ci poszukać Astry II kombi możesz znaleźć egzemplarze z '98 roku całkiem niezłe z silnikiem 1.6 16V ECOTEC. Całkiem nieźle się tym jeździ. Ceny od 14tyś. Części do tego auta są tanie i nie ma z nimi problemu.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

19 Sty 2007, 08:21

Mój znajomy posiada sieć restauracji, jadalni, barów i do przewozu zopatrzenia wykorzystuje... Poloneza Kombi :D.
2000 rocznik ma silnik 1.6 90KM zamontwane lpg i śmiga robiac duza kase :)
Pozdrawiam,
Hammond
Hammond
Początkujący
Awatar użytkownika

19 Sty 2007, 10:29

w tej cenie to i vectre dostaniesz (jak już musi być opel) , ja wolał bym mondeo , kolega sprzedał właśnie swoje z 98 r. kombi 2,0 16v i dostał za niego 15,5 tyś , autko było w super stanie i bardzo dobrze się spiywało .
dpdam jeszcze że tym autem całą przeprowadzkę zrobiłem , tak więc na brak miejsca nie będziesz narzekał.
M.F.G.
Ryba
v-ride
Nowicjusz
Awatar użytkownika

22 Sty 2007, 23:39

coraz bardziej sklaniam sie ku astrze, wiadomo kupie vectre ale astra bedzie w lepszym stanie.

Mam jeszcze pare dni na zastanowienie sie wiec mysle co i jak zrobic :)
Tomek99
Nowicjusz

23 Sty 2007, 10:38

Moj brat suzuki baleno kombi 99r 1.6 16V i placi OC ponad 500zl na rok
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu!
    Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...

20 Gru 2009, 20:34

Polecam Toyote Avensis w dieslu silnik trwaly i oszczedny, myśle że bedziesz zadowolony.Pozdrawiam
Kowalsky
Łukaszek
Początkujący

Miejscowość: Hajnówka