Jakie kombi w benzynie wybrać?

25 Sty 2017, 13:20

Witam wszystkich forumowiczów, jestem tu nowa i jeśli coś będzie nie tak możecie mnie poprawiać :-)
Jak w temacie poszukujemy z Mężem kombi, bierzemy pod uwagę w sumie 4 opcje, tylko benzyna, automat. Powiększyła nam się rodzina a obecnie Mąż jeździ Accordem VII w sedanie, co znacznie utrudnia dalsze podróże z dwójką dzieci :-P

Bierzemy na celownik takie cuda jak:
-Toyota Avensis II 1.8,
-Ford Mondeo MK3 1.8,
-Audi A6 C5 lift (nie pamiętam jaki silnik),
-Opel Vectra C 2.0,
Kolejność nie jest przypadkowa, problem polega na tym, że Avensis jest ciężko dostępna w benzynie, mondeo podobno wieje biedą, audi jak to audi nie może być idealne, a vectra cierpi na nieprzychylne opinie na temat silników.
Proszę o pomoc w wyborze i rozwianiu ewentualnych, wcześniej zasłyszanych krzywdzących, opinii :-)
Ps. Jestem kobietą, więc jeśli czegoś istotnego nie napisałam to bądźcie wyrozumiali :-)
AsiaW
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 02 2016
Auto: HONDA Jazz
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

25 Sty 2017, 17:07

budżet :)
evoque
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 03 04 2010
Auto: szukam

25 Sty 2017, 19:59

Myślę, że 22tyś to jest max :-) naszą sprzedamy może za 19tyś więc za dużo dołożyć nie możemy
AsiaW
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 02 2016
Auto: HONDA Jazz
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo Disco Volante Spyder
    Kolejnym dowodem na to, że Włosi doskonale znają się na tworzeniu kabrioletów, jest Alfa Romeo Disco Volante Spyder. To samochód bazujący na coupé Alfa Romeo 8C Spider, ale w istotny sposób przerobiony ...