Jakie kombi w benzynie wybrać?

25 Sty 2017, 13:20

Witam wszystkich forumowiczów, jestem tu nowa i jeśli coś będzie nie tak możecie mnie poprawiać :-)
Jak w temacie poszukujemy z Mężem kombi, bierzemy pod uwagę w sumie 4 opcje, tylko benzyna, automat. Powiększyła nam się rodzina a obecnie Mąż jeździ Accordem VII w sedanie, co znacznie utrudnia dalsze podróże z dwójką dzieci :-P

Bierzemy na celownik takie cuda jak:
-Toyota Avensis II 1.8,
-Ford Mondeo MK3 1.8,
-Audi A6 C5 lift (nie pamiętam jaki silnik),
-Opel Vectra C 2.0,
Kolejność nie jest przypadkowa, problem polega na tym, że Avensis jest ciężko dostępna w benzynie, mondeo podobno wieje biedą, audi jak to audi nie może być idealne, a vectra cierpi na nieprzychylne opinie na temat silników.
Proszę o pomoc w wyborze i rozwianiu ewentualnych, wcześniej zasłyszanych krzywdzących, opinii :-)
Ps. Jestem kobietą, więc jeśli czegoś istotnego nie napisałam to bądźcie wyrozumiali :-)
AsiaW
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 02 2016
Auto: HONDA Jazz
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

25 Sty 2017, 17:07

budżet :)
evoque
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 03 04 2010
Auto: szukam

25 Sty 2017, 19:59

Myślę, że 22tyś to jest max :-) naszą sprzedamy może za 19tyś więc za dużo dołożyć nie możemy
AsiaW
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 02 2016
Auto: HONDA Jazz
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda CX-5, nowa generacja modelu
    W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...