REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
xevrakhan napisał(a):jeśli auto ma tendencje do uszkodzeń to tanie części byłyby miłe
xevrakhan napisał(a):BMW Z3, Mazda RX-8
xevrakhan napisał(a):Audi TT (...) i 180km i 225km,
10 - 11l przy wersji 180km
Ponadto często ludzie uszkadzają te samochody z zazdrości, ogólnie dotyczy to wszystkich o sportowym nadwoziu. Mieszkam na wsi więc mi to nie grozi ale dojeżdżając na uczelnię musiałbym już chyba parkować na jakimś strzeżonym co by się przed bucami ochronić.
xevrakhan napisał(a):No właśnie czytałem trochę o tych tetetkach i ponoć mają duże spalanie(10 - 11l przy wersji 180km) oraz często są wyżyłowane modele. Ponadto często ludzie uszkadzają te samochody z zazdrości, ogólnie dotyczy to wszystkich o sportowym nadwoziu. Mieszkam na wsi więc mi to nie grozi ale dojeżdżając na uczelnię musiałbym już chyba parkować na jakimś strzeżonym co by się przed bucami ochronić.
może gdyby to była e36 316i na podtlenku i głośnym wydechem, dla mnie z3 jeżdżą ludzie znający się na motoryzacji i lubią prowadzić. Ale co ja się znam, moderatora mam bo wysłałem adminowi metr dobrych ziemniaków od szwagraxevrakhan napisał(a):BMW Z3 odpuściłem sobie bo trochę jednak za drogie w utrzymaniu no i plakietka dresa.